NewsUngheni

Acum 12 ore
11:10
Acest editorial este o constatare dureroasă! În această dimineața, 27 aprilie 2024, am avut ocazia să vorbesc cu mai multe persoane, inclusiv cu vârsta tânără, [...] Articolul [EDITORIAL] Dușul rece și Sfântul TRICOLOR apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
07:30
În atenția conducătorilor auto care circulă pe drumurile publice din Republica Moldova în aceste momente: Începând cu primele ore ale dimineții, pe drumurile din Republica [...] Articolul [Atenție șoferi] Drumurile naționale sunt învăluite în ceață densă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 24 ore
21:30
Funcționarii publici cu statut special din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, aleși în funcții elective, își vor putea suspenda raporturile de serviciu. Un proiect de lege [...] Articolul Funcționarii publici cu statut special din cadrul MAI, aleși în funcții elective, își vor putea suspenda raporturile de serviciu apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:10
PROIECTUL de lege care prevede pilotarea votului prin corespondență a fost adoptat de Parlament. Documentul reglementează principiile de exercitare a dreptului la vot prin corespondență, procedurile [...] Articolul Republica Moldova va implementa votul prin corespondență apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:50
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, invită cetățenii Republicii Moldova să arboreze tricolorul mâine, de Ziua Drapelului de Stat. Vedeși și Onor la Sfântul TRICOLOR: 27 aprilie [...] Articolul Igor GROSU invită cetățenii să arboreze sfântul TRICOLOR de Ziua Drapelului de Stat apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:30
În perioada 22-25 aprilie 2024, pentru angajații Poliției de Frontieră a fost organizat un curs de instruire privind dreptul internațional umanitar, organizat cu suportul experților [...] Articolul Cursanții CESF Ungheni au fost intruiți de Comitetul Internațional al Crucii Roșii în domeniul dreptului internațional umanitar apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
20:10
Astăzi, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Sergiu Harea a întreprins o vizită de lucru în regiunea Ungheni, în [...] Articolul [PREMIERĂ] Camera de Comerț și Industrie a semnat Acorduri de colaborare cu Consiliul raional și Primăria municipiului Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:20
De 34 ani, la 27 aprilie, sărbătorim Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova – Sfântul TRICOLOR. De 34 ani, cele trei culori sfinte a [...] Articolul Onor la Sfântul TRICOLOR: 27 aprilie – Ziua drapelului de Stat al Republicii Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:00
La 27 aprilie 1990, încă RSSM, Sfântul TRICOLOR a fost desemnat oficial ca Drapel de Stat al Republicii Moldova de către deputații primului Legislativ, ales [...] Articolul Onor la Sfântul TRICOLOR: Ziua drapelului Republicii Moldova marcată la UNGHENI apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 27 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7604 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 27 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:10
Ministerul Sănătății informează că Spitalul clinic Bălți a fost dotat cu echipamente de înaltă performanță pentru intervenții chirurgicale laparoscopice Spitalul Clinic Bălți își fortifică capacitatea [...] Articolul Spitalul clinic Bălți a fost dotat cu echipamente de înaltă performanță pentru intervenții chirurgicale laparoscopice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:00
În ședința de azi, Consiliul Audiovizualului (CA) a amendat cu 60 000 de lei și, respectiv, 40 000 de lei serviciile media „TV-Găgăuzia” și „ATV” [...] Articolul Două posturi TV din UTA Găgăuzia sancționate pentru răspândirea dezinformării cu 100 mii MDL apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:40
Astăzi, 26 aprilie 2024, în cadrul operațiunii TRITON 2024, desfășurată de către grupul comun Sectorul Poliției de Frontieră Ungheni a Direcției Regionale Vest și Inspectoratul [...] Articolul Continuă operațiunea TRITON – 2024 la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:10
Actele care țin de eliberarea certificatului de moștenitor sau de certificatele legate de moștenire nu vor mai fi competența exclusivă a notarului de la locul [...] Articolul Cetățenii se vor putea adresa la oricare notar din țară pentru proceduri legate de moștenire apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
Comuna Stăuceni din componența municipiului Chișinău ar putea obține statut de oraș. Parlamentul a votat în prima lectură inițiativa legislativă elaborată de deputata PAS Larisa [...] Articolul Comuna Stăuceni din municipiul Chișinău ar putea obține statut de oraș apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:40
Angajații Direcției regionale Vest a Poliției de Frontieră în comun cu Inspectoratul General de Migrație, împreună cu reprezentanții Frontex și Inspectoratul Național pentru Securitatea Publică [...] Articolul La Ungheni a demarat operațiunea Migrant-2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:30
O linie electrică aeriană 400 kV va interconecta localitățile Bălți și Suceava. Aceasta are scopul de a crește securitatea energetică a țării noastre și va [...] Articolul O linie electrică 400 kV va interconecta malurile de Prut între localitățile Bălți – Suceava apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:10
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că sfârșitul celei de-a 4-a săptămână din aprilie 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de [...] Articolul Minus 9 bani pentru un litru de motorină în perioada 27 – 29 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Proiectul de lege cu privire la denumirile geografice a fost adoptat la 25 aprilie 2024 de Parlament în lectura a doua. Noua lege care ca scop [...] Articolul Denumirile geografice pe teritoriul R. Moldova vor fi reglementate de o lege nouă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:50
În Republica Moldova vor fi constituite camere agricole. Parlamentul a examinat, la ședința din 25 aprilie 2024 proiectul de lege privind organizarea și funcționarea camerelor [...] Articolul În R. Moldova vor fi create camere agricole menite să reprezinte interesele fermierilor apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:30
Un PROIECT de lege ce prevede îmbunătățirea cadrului normativ ce vizează activitatea Centrului Național Anticorupție (CNA) a fost votat în a doua lectură de 57 de deputați. [...] Articolul Parlamentul a adoptat proiectul de lege ce prevede îmbunătățirea cadrului normativ ce vizează CNA apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
În Republica Moldova urmează să fie construite locuințe sociale, iar unele cămine studențești și aziluri de bătrâni vor fi renovate. Lucrările vor fi realizate cu [...] Articolul În R. Moldova vor mai fi construite 450 de locuințe sociale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:00
Republica Moldova va încheia cu Republica Franceză un nou ACORD de cooperare în domeniul apărării. Parlamentul a votat în prima lectură pentru ratificarea Acordului semnat la Paris [...] Articolul Un nou Acord de cooperare în domeniul apărării între Republica Moldova și Franța apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:20
Beneficiarii de protecție temporară care se angajează în Republica Moldova vor fi asigurați medical. Deputații au votat în lectura a doua PROIECTUL de modificare a unor acte [...] Articolul Refugiații din Ucraina care se angajează în R. Moldova vor fi asigurați medical apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:00
Aseară, 25 aprilie 2024, în jurul orei 22:30, polițiștii de la Ciocana au fost sesizați de părinții unui copil despre faptul că fiul lor de [...] Articolul Tragedie în Chișinău. Un copil s-a împușcat mortal cu un pistol deținut legal de tatălui său apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:50
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Poliției de Frontieră, anunță deconspirarea unei scheme de migrație ilegală pentru zeci de cetățeni ai Turciei  în alte state, [...] Articolul Schemă de migrație ilegală pentru zeci de cetățeni ai Turciei deconspirată de IGPF și PCCOCS apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
25 aprilie 2024
23:20
Parlamentul a adoptat proiectul de lege care prevede extinderea listei autorităților publice în cadrul cărora tinerii vor putea desfășura stagii plătite. Proiectul a fost elaborat de [...] Articolul Tinerii vor putea desfășura stagii plătite în mai multe autorități publice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
23:00
Parlamentul a aprobat un nou pachet de reducere a birocrației în domeniul economic.  PROIECTUL ce prevede modificarea unor acte normative în domeniul controlului activității de întreprinzător [...] Articolul Parlamentul a aprobat un nou pachet de reducere a birocrației în domeniul economic apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:50
RAPORTUL de activitate al Instituției Publice Compania „Teleradio-Moldova” pentru anul 2023 a fost prezentat și discutat în plenul Parlamentului. Documentul conține acțiunile realizate în conformitate cu [...] Articolul Parlamentul a luat act de Raportul de activitate al Companiei „Teleradio-Moldova” pentru 2023 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:30
Parlamentul organizează audieri publice privind răspunsul sistemic al statului la cazuri de violență excepțional de grave și măsurile întreprinse pentru protecția femeilor și fetelor în Republica [...] Articolul Parlamentul va organiza audieri publice privind răspunsul sistemic al statului la cazuri de violență excepțional de grave contra femeilor și fetelor apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:20
Parlamentul a votat în prima lectură un set de măsuri de eficientizare a activității parcurilor industriale. Măsurile au drept scop să stimuleze producția, vânzările și [...] Articolul Deputații au votat în prima lectură noi măsuri de eficientizare a activității parcurilor industriale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:00
Fracțiunea „Partidul Acțiune și Solidaritate” are un nou deputat. Este vorba despre Grigore Grădinaru, al cărui mandat a fost validat de Curtea Constituțională. Informația este [...] Articolul Grigore Grădinaru – noul deputat al Fracțiunii PAS apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:40
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 26 aprilie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7604 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 26 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
În ședința plenară de astăzi, deputații au păstrat un minut de reculegere în amintirea victimelor foametei organizate de către conducerea Uniunii Sovietice în teritoriul ocupat [...] Articolul Deputații au comemorat victimele foametei organizate de către URSS în anii 1946-1947 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
Armata Națională a recepționat un lot de echipamente medicale, prin intermediul Pachetului de Consolidare a Capacității de Apărare (DCBI), oferit de Alianța Nord-Atlantică. Vedeți și: La ceremonia oficială de recepționare a asistenței au fost prezenți, ministrul [...] Articolul Armata Națională a recepționat de la NATO un lot de echipamente medicale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
Ministerul Muncii și Protecției Sociale, cu sprijinul partenerilor de dezvoltare și a donatorilor, oferă a doua lună consecutiv o plată compensatorie pentru asistenții personali demiși [...] Articolul Majoritatea asistenților personali și-au ridicat plata compensatorie și pentru luna aprilie apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Ministerul Muncii și Protecției Sociale vine cu precizări legate de regimul de muncă în ziua de 10 mai, în contextul mai multor solicitări parvenite din [...] Articolul Ziua de 10 mai 2024 – Zi lucrătoare! apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Locală informează că Parcul central din orașul Călărași a fost reabilitat și modernizat prin intermediul unui proiect finanțat în cadrul [...] Articolul Parcul central din Călărași reabilitat și modernizat prin intermediul programului „Satul European Expres” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:30
Reprezentanții Consiliului raional Ungheni, Primăriei municipiului Ungheni cât și ai subdiviziunilor autorităților publice centrale desconcentrate în teritoriu, au comemorat la 25 aprilie 2024 victimele cele [...] Articolul La Ungheni au fost comemorate victimele catastrofei tehnogene de la Cernobâl apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că a 4-a săptămână din aprilie 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare a [...] Articolul Minus 8 bani pentru un litru de motorină și la 26 aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:00
Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii CCTP, cu sprijinul autorităților din România, anunță reținerea unui bunic, tată și fiu din Nisporeni, care ar fi traficat [...] Articolul Descinderi la Nisporeni. O femeie fără picioare a fost determinată să cerșească peste Prut și în Rusia de către un bunic, fecior și nepot apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:40
Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI în comun cei de urmărire penală ai Inspectoratului de Poliție Botanica, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Botanica, [...] Articolul Pastile Subutex de cca 200 mii MDL ce urmau să ajungă într-un penitenciar ridicate de polițiști apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:20
Municipiul Ungheni ar putea avea în timp unul dintre cele mai moderne adăposturi de câini fără stăpân din Republica Moldova. Informația este comunicată într-un comunicat [...] Articolul Municipiul Ungheni va avea unul dintre cele mai moderne adăposturi pentru câinii fără stăpân din Republica Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
12:00
Inspectoratul General al Poliției informează că doi bărbați de 24 de ani, din raionul Călărași, au fost reținuți după ce ar fi sustras bunuri și [...] Articolul Doi tineri din Călărași reținuți după ce au sustras bunuri din două BMW-uri în Chișinău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:20
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 43 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 43.7 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
24 aprilie 2024
23:00
Stare de alertă pe Aeroportul Internațional Chișinău, după ce o persoană necunoscută ar fi făcut o alertă cu bombă, susțin sursele PulsMedia.MD. La fața locului [...] Articolul [FLASH] Alertă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:40
După o premieră națională covârșitoare, lungmetrajul – CARBON, a cărui acțiune are loc în Moldova anului 1992, în nemijlocita apropiere de zonele „fierbinți” ale conflictului [...] Articolul Lungmetrajul CARBON revine la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:20
Ministerul Sănătății informează că Institutul Oncologic a fost dotat cu un aparat de brahiterapie 3D, unic în Republica Moldova Șansele de vindecare a pacientelor care [...] Articolul Institutul Oncologic a fost dotat cu un aparat de brahiterapie 3D, unic în Republica Moldova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
21:00
Angajații Poliției de Frontieră au inițiat cercetări pe numele a trei persoane care dețineau documente cu semne de falsificare. Incidentele au fost înregistrate în ultimele [...] Articolul Trei călători documentați pentru uz de acte falsificate în PTF Sculeni, Giurgiulești și Leova apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:40
La 24 aprilie 2024, angajații sectorului poliției de frontieră Valea Mare au organizat o vizită reprezentativă la Gimnaziul Costuleni, raionul Ungheni. Elevii au rămas plăcut [...] Articolul Direcția regională Vest a IGPF alături de elevii de la Gimnaziul Costuleni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.