Funcționarii publici cu statut special din cadrul MAI, aleși în funcții elective, își vor putea suspenda raporturile de serviciu

NewsUngheni, 26 aprilie 2024 21:30

Funcționarii publici cu statut special din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, aleși în funcții elective, își vor putea suspenda raporturile de serviciu. Un proiect de lege [...] Articolul Funcționarii publici cu statut special din cadrul MAI, aleși în funcții elective, își vor putea suspenda raporturile de serviciu apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de NewsUngheni

Acum 5 minute
09:50
Președinții grupurilor de prietenie din parlamentele statelor membre ale Uniunii Europene au vizitat raionul Ungheni. Acolo a fost implementat un număr record de proiecte europene, [...] Articolul Desant de parlamentarii din țările UE la Ungheni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum 30 minute
09:30
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 58 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 58.8 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Acum o oră
09:00
Republica Moldova a mai obținut o cotă de participare la Jocurile Olimpice de la Paris. Luptătorul de stil greco-roman Valentin Petic, originar din Nisporeni, reușește [...] Articolul Nisporeneanul Valentin Petic s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Ieri
02:00
În seara zilei de ieri, 8 mai 2024, o familie de conducători auto originari din sectorul Dănuțeni al municipiului Ungheni, au avut parte de o [...] Articolul [FLASH] Pui de căprioară europeană surprins în municipiul UNGHENI apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
8 mai 2024
20:10
Agenția de Dezvoltare Regională Centru informează că lucrările de reabilitare a traseului regional G90 (ex-L392) Ungheni – Cetireni – Alexeevca sunt aproape de finalizare. Potrivit [...] Articolul Reabilitarea traseului G90 Ungheni – Cetireni – Alexeevca aproape de finalizare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
20:00
Agenția de Dezvoltare Regională Centru informează că lucrările de reabilitare a traseului regional G90 (ex-L392) Ungheni – Cetireni – Alexeevca sunt aproape de finalizare. Potrivit [...] Articolul Reabilitarea traseului G90 (ex-L392) Ungheni – Cetireni – Alexeevca aproape de finalizare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:30
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 9 mai 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7632 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 9 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Publicațiile periodice scrise din Republica Moldova, eligibile în procedura de distribuire a sprijinului de stat în baza criteriilor de etică și deontologie, vor fi subvenționate [...] Articolul Guvernul va compensa integral ajustarea tarifului de distribuire a ziarelor pentru anul 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:50
Întreprinzătorii din Republica Moldova vor putea accesa mai ușor resurse financiare pentru dezvoltarea afacerilor, în cadrul Programului de stimulare a investițiilor „373”. Vedeți și: Guvernul a [...] Articolul Guvernul extinde accesul la finanțare și simplifică procedurile pentru a stimula antreprenoriatul apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:40
Inspectorii de mediu din Călărași au efectuat recent razii pentru a combate braconajul și tăierile ilegale în zona fondului forestier al Ocolului Silvic Călărași. Astfel, [...] Articolul [FOTO] Noi tăieri ilicite în Ocolul Silvic Călărași apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:20
Posesorii vehiculelor cu volanul amplasat pe partea dreaptă vor respecta noi condiții tehnice pentru a circula pe drumurile publice din țară. Excepție vor face mașinile [...] Articolul Cerințe noi pentru șoferii care conduc automobile cu volanul pe dreaptă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:00
Ca urmare a sesizării IGPF, ofițerii SPIA, sub conducerea PCCOCS, cu suportul angajaților BPDS „Fulger”, au documentat acțiunile unui grup de persoane, manifestat prin organizarea [...] Articolul Patru persoane au organizat traversarea ilegală în Moldova a unui militar din Ucraina pentru $10 000 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
Guvernul a aprobat proiectul de lege privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv pentru ajustarea la legislația europeană în domeniu. Astfel, va fi asigurat un [...] Articolul Guvernul sporește securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale cetățenilor apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna mai 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la motorină și benzină [...] Articolul Minus 10 bani pentru un litru de benzină în perioada 9 – 10 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
În ultimele 24 de ore, inspectorii de patrulare au înlăturat de la volan 10 șoferi în stare de ebrietate, 2 dintre aceștia se aflau sub [...] Articolul Un bărbat din Ungheni identificat în stare de ebrietate narcotică la volanul unui BMW apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
11:10
Un grup de funcționari vamali ce activează în cadrul postului vamal Sculeni au fost decernați cu Diplome Internaționale de Recunoaștere. Diplomele Internaționale de Recunoaștere au [...] Articolul Un grup de vameși din Sculeni au primit Diplome Internaționale de Recunoaștere apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai mult de 2 zile în urmă
09:40
Inspectoratul General al Poliției de frontieră anunță Concurs pentru ocuparea funcţiilor publice speciale vacante în cadrul Direcției regionale Vest, subdiviziune dislocată în municipiul Ungheni. Vedeți și: [...] Articolul [FUNCȚII VACANTE] Direcția regională Vest anunță concurs pentru 3 posturi vacante apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
09:20
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 58 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 58.8 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
7 mai 2024
21:10
În ajunul Paștelui, la 6 mai 2024, pe stadioanele din raionul Ungheni, a avut loc a cincea etapă (TUR) a campionatului raionului Ungheni la fotbal, [...] Articolul Campionatul raionului Ungheni la fotbal 2024. Clasamentul după a 5-a etapă apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
19:10
La fel ca în Poarta de Vest a Republicii Moldova – municipiul UNGHENI, în satul Sculeni de pe malul stâng al Prutului poate fi admirată [...] Articolul [FOTO] Welcome to SCULENI. E vremea castanilor în floare apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:20
Aeroportul Chișinău de comun cu compania aeriană letonă airBaltic anunță despre lansarea a două zboruri săptămânale către baza sa de domiciliu din Riga, Letonia. Vedeți [...] Articolul AirBaltic a lansat cursa Chișinău – Riga apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:20
Peste 100 hectare de vegetație uscată au fost compromise de foc în ultimele trei zile Conform datelor colectate din subdiviziunile teritoriale IGSU, în perioada 4 [...] Articolul Peste 100 ha de vegetație au fost compromise de foc în ultimele 3 zile, inclusiv 15 ha în Chirileni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
16:50
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 8 mai 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7632 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 8 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:40
La 8 mai 2024, începând cu ora 10:00, Cabinetul de miniștri al Republicii Moldova se convoacă în cea de-a 18-a ședință din 2024 și în [...] Articolul Ședința Guvernului din 8 mai 2024. Pe ordinea de zi – 15 proiecte de HG apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:10
Arena din Malmo va fi, în seara de 7 mai, gazda primei semifinale Eurovision 2024. Astăzi, de la ora 22:00, are loc prima semifinală a [...] Articolul Prima semifinală a Eurovision Song Contest 2024. Pe scenă va urca și reprezentanta Republicii Moldova – Natalia Barbu apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:50
În perioada 29 aprilie – 6 mai 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 680.8 milioane de lei, ceea ce constituie [...] Articolul Serviciul Vamal raportează încasări de 680.8 mln MDL în perioada 29 aprilie – 6 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:20
A mai rămas o zi de vot în cadrul concursului „Destinația anului 2024”, unde în premieră concurează și mai multe locuri pitorești din Republica Moldova, [...] Articolul Raionul Ungheni pe harta concursului Destinația anului 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:50
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, inclusiv în raioanele din regiunea Ungheni (Ungheni, Călărași, Nisporeni și parțial Fălești) cât [...] Articolul Meteorologii au emis alertă Cod GALBEN de instabilitate atmosferică apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna mai 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la motorină și benzină [...] Articolul Minus 15 bani pentru un litru de benzină apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:50
Direcția regională Vest efectuează cercetări asupra a doi conaționali care au fost descoperiți în posesia actelor cu indici de falsificare. Ambele cazuri au fost consemnate [...] Articolul Noi acte falsificate depistate în PTF Sculeni apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:30
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 51 [...] Articolul Situația la Frontieră: peste 51 mii de traversări în ultimele 24 de ore apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
6 mai 2024
11:00
În fiecare an, pe 6 mai, credincioșii creștin-ortodocși de rit vechi (după calendarul Iulian) îl prăznuiesc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință. Legenda [...] Articolul Hai la Hram. Lista localităților care își sărbătoresc hramul la 6 mai – de Sfântul Gheorghe apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
3 mai 2024
12:30
Biroul Relații cu Diaspora informează că 51 de autorități publice locale vor beneficia în acest an de finanțare nerambursabilă prin intermediul Programului „Diaspora Acasă Reușește [...] Articolul Proiectele câștigătoare în cadrul Programului Diaspora Acasă Reușește – DAR 1+3, ediția 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:30
Întreprinderea municipală „Apă-Canal Ungheni” informează opinia publică despre rezultatul investigațiilor apei potabile livrate în rețeaua centralizată de alimentare cu apă pentru luna aprilie 2024. Investigația [...] Articolul Rezultatul investigațiilor apei potabile livrate unghenenilor în aprilie 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:10
Comisia Electorală Centrală informează opinia publică că la 2 mai 2024, numărul total de alegători înscriși în Registrul de Stat al Alegătorilor (RSA) este de [...] Articolul Numărul alegătorilor înscriși în Registrul de Stat al Alegătorilor la 2 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
2 mai 2024
17:50
Armata Națională va participa, în perioada 9 – 16 mai 2024 curent, la exercițiul „Swift Response-2024”, condus de Comandamentul Statelor Unite ale Americii în Europa [...] Articolul Militarii Armatei Naționale vor participa la exercițiul „Swift Response-2024” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:30
Ofițerii Serviciului Vamal sub conducerea procurorilor PCCOCS anunță o captură de peste 100 000 dolari americani de contrabandă, depistați într-un autocar sosit din Odesa, Ucraina. În [...] Articolul Peste 100 mii dolari SUA de contrabandă au fost depistați într-un autocar sosit din Odesa apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 3 mai 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7539 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 3 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
15:20
Străzi proiectate în linie dreaptă, arhitectură sovietică combinată cu tendințele timpurilor de după ’90, istorie zbuciumată, investiții UE și dezvoltare cu accent pe necesitățile locuitorilor. [...] Articolul [FOTO] Welcome to UNGHENI. E vremea castanilor în floare – mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:40
Procurorii PCCOCS și ofițerii Poliției de Frontieră anunță deconspirarea unei scheme de contrabandă cu piese auto din UE și Marea Britanie, în valoare de circa [...] Articolul Piese auto de contrabandă de 6 mln MDL din UE și Marea Britanie. Precheziții la Ungheni, Anenii Noi, Chișinău, Criuleni și Orhei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:10
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna mai 2024 continuă cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la motorină și benzină [...] Articolul Minus 14 și 15 bani pentru un litru de motorină și benzină la 3 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
14:00
În premieră etapa republicană a Concursului „Pedagogul anului”, organizată de Ministerul Educației și Cercetării, în perioada 15-30 aprilie 2024, se desfășoară în baza unui nou [...] Articolul Peste 50 de cadre didactice concurează pentru titlul de „Pedagogul Anului” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:40
Agenția Națională pentru Tineret (ANT) a lansat pagina web: tineret.gov.md unde poate fi găsită toată informația privind programele de tineret și activitățile ce vizează tineretul. [...] Articolul Tineret.gov.md – o nouă sursă de informare privind programele de tineret apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
13:20
La data de 2 mai 2024, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat, în ședință publică, prețurile reglementate pentru [...] Articolul [FLASH] 12.15 MDL pentru un m3 de GAZ. ​​​​​​​ANRE  a aprobat noile prețurile pentru gazele naturale apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
30 aprilie 2024
22:20
Cabinetul de miniștri a aprobat mai multe modificări la Legea monumentelor de for public. Proiectul urmărește descentralizarea competenței în materia înființării monumentelor de for public.  Vedeți și: [...] Articolul Guvernul a modificat Legea monumentelor de for public apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
22:10
Infrastructura drumurilor din țara noastră va fi monitorizată mai eficient, datorită unui sistem informațional de profil. Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, o hotărâre pentru [...] Articolul Republica Moldova va avea un Registru al drumurilor publice apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
18:10
Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 1 mai 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7587 [...] Articolul Cursul valutar oficial pentru 1 mai 2024 apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:50
Oficiul Național de Dezvoltare Regională și Locală informează că un loc de odihnă, agrement și dezvoltare sportivă a fost amenjat în satul Bravicea din raionul Călărași, datorită [...] Articolul Stadionul din Bravicea a fost îngrădit cu suportul programului „Satul European Expres” apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
17:10
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează despre faptul că luna mai 2024 începe cu ieftinirea nesemnificativă a prețului de comercializare la motorină În această [...] Articolul Luna mai 2024 începe cu ieftinirea motorinei apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
10:40
În curând în Republica Moldova vor fi deschise trei remize noi de salvatori și pompieri în Ocnița, Dondușeni și Căinari În curând în Republica Moldova [...] Articolul Trei remize noi de salvatori și pompieri vor fi deschise în Ocnița, Dondușeni și Căinari apare prima dată în Știri din regiunea Ungheni.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.