Horoscop 29 martie – Scorpion – Vă bucurați de o revedere pe care o așteptați de ceva timp

Omniapres, 29 martie 2024 07:00

Horoscop 29 martie – o să ne bucurăm de ce am agonisit, o să ne facem drum spre prieteni, rudele la care ținem și o să avem un weekend consistent. Berbec O să adunați niște bani cu care intenționați să călătoriți, să vă distrați, ca să puteți face față în continuare eforturilor de la job. […] The post Horoscop 29 martie – Scorpion – Vă bucurați de o revedere pe care o așteptați de ceva timp appeared first on Omniapres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Omniapres

Acum 24 ore
07:10
Horoscop 27 aprilie – o zi cu chef de viață. Sunteți dispuși să facem și treaba, să ne și distrăm ca să avem o stare de spirit cât se poate de bună, ca vin Floriile, vine Paștele, să ne pregătim sufletește. Taur Se precipită niște evenimente și o să vă străduiți să acoperiți toate invitațiile, […] The post Horoscop 27 aprilie – Fecioară – se conturează o acalmie în relația de cuplu appeared first on Omniapres.
Ieri
23:30
Regele Charles al III-lea se pregăteşte să-şi reia activităţile publice – începând de săptămâna viitoare -, în contextul în care medicii săi consideră ”foarte încurajatoare” progresele stării sale de sănătate după ce s-a anunţat că suferă de cancer, relatează AFP. ”Majestatea Sa regele îşi va relua în curând activităţile publice după o perioadă de tratament […] The post Regele Charles al III-lea îşi reia activităţile publice appeared first on Omniapres.
22:00
Un nou scandal la Aeroport. Bașcana Găgăuziei Evghenia Guțul și adjunctul ei, Iurii Cuznețov, care au revenit de la Moscova, au fost preluați de forțele de ordine de la Aeroport pentru control special. Telefoanele acestora sunt deconectate. În Aeroport este multă poliție, dar și multe persoane, venite să o întâmpine pe bașcana de la Comrat. […] The post ULTIMA ORĂ: Evghenia Guțul a fost dusă la audieri appeared first on Omniapres.
19:50
O mare majoritate a polonezilor continuă să aprecieze apartenența la Uniunea Europeană, dar sprijinul slăbește, scăzând la 77%, față de 85% cu un an mai devreme și 92% în 2022, potrivit unui sondaj CBOS publicat vineri, înaintea alegerilor europene din iunie, citează AFP. Sondajul a fost realizat după opt ani la putere, din 2015 până […] The post Scade sprijinul pentru Uniunea Europeană în Polonia appeared first on Omniapres.
13:30
„Trebuie să scăpăm de PAS și de Maia Sandu, dar sigur nu trebuie să-l întoarcem pe Dodon”. Declarația a fost făcută de către liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, în tr-un video publicat pe rețelele de socializare. „Oamenii au obosit tare de actuala guvernare. Nu e vorba doar de electoratul opoziției, ci chiar și cei care […] The post VIDEO Renato Usatîi: „Trebuie să scăpăm de PAS, dar sigur nu trebuie să-l întoarcem pe Dodon” appeared first on Omniapres.
12:30
Fostul ministru social-democrat al Sănătății Sorina Pintea, a fost condamnată, vineri, de Tribunalul Cluj, la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă.   The post Fostul ministru al Sănătății condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luare de mită appeared first on Omniapres.
11:20
Fostul preşedinte Ion Iliescu este urmărit penal în Dosarul Mineriadei, iar procurorii i-au adus, vineri, la cunoştinţă calitatea din dosar. Informarea s-a făcut la domiciliul fostului şef de stat, în prezenţa avocatului, având în vedere vârsta înaintată şi starea precară de sănătate. ”În cauza cunoscută generic sub denumirea „Mineriada din 13-15 iunie 1990”, procurorii militari […] The post Ion Iliescu este urmărit penal pentru infracţiuni contra umanităţii în Dosarul Mineriadei appeared first on Omniapres.
08:30
Partea moldovenească nu a avut niciun avantaj din schimbarea formulei de calcul a prețului gazelor naturale cumpărate de la Gazprom în 2021. O astfel de opinie a exprimat Veaceslav Ioniță, expert în politici economice la Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) Viitorul, în cadrul emisiunii “По фактам” cu Iulia Feodorova, transmite Noi.md. Expertul a […] The post Veaceslav Ioniță: “Nu este clar de ce Moldova a fost de acord cu noua formulă de achiziție a gazelor” appeared first on Omniapres.
08:10
Moldovenilor vor să le fure identitatea națională prin manipulare și propagandă. O astfel de opinie a exprimat juristul, avocatul Iurie Mărgineanu, în cadrul emisiunii “Без галстуков cu Alexandru Stahurski” de la postul de televiziune N4. Astfel el a comentat declarația Mitropolitului Basarabiei Petru, care a îndemnat credincioșii din Republica Moldova să participe la recensămîntul general […] The post Iurie Mărgineanu: “Moldovenilor li se fură cu nerușinare identitatea” appeared first on Omniapres.
07:30
Ministrul ucrainean al Agriculturii, Mîkola Solski, suspectat de corupție, şi-a prezentat demisia, potrivit unei scrisori publicate joi de către preşedintele Parlamentului, relatează AFP, potrivit News.ro. Parlamentul ”a primit o scrisoare de demisie a lui Mîkola Solski”, a anunţat pe Facebook preşedintele Legislativului ucrainean Ruslan Stefanciuk, care a publicat și textul scrisorii. ”Vă cer să-mi acceptaţi […] The post Ministrul Agriculturii demisionează din cauza unei afaceri cu terenuri în valoare de 7 milioane de euro appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 26 aprilie – o zi echilibrată. Avem energie, chef de viață, și de făcut treabă și de distracție și o să fructificăm la maximum timpul liber, să ne deconectăm. Taur Se anunță succes, este ceva care vă aduce în lumina reflectoarelor și poate luați și un premiu, vi se propune o funcție, pare să […] The post Horoscop 26 aprilie – mai multe zodii primesc oferte de colaborări pe bani mai mulți appeared first on Omniapres.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:20
Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată. Emmanuel Macron a spus că bătrânul continent nu trebuie să devină un vasal al Statelor Unite, prezentându-şi la Sorbona viziunea sa pentru o Uniune Europeană mai asertivă pe scena globală, relatează Reuters. Cu doar trei ani rămaşi din al […] The post Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite appeared first on Omniapres.
20:10
În acest an ar putea lua sfârşit o perioadă ingrată a civilizaţiei occidentale, prin înlocuirea lumii construite pe baza hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă, a afirmat joi premierul ungar Viktor Orban, în discursul de deschidere al reuniunii de la Budapesta a Conferinţei Acţiunii Politice Conservatoare (conservatorii americani şi aliaţii lor), transmite MTI. Potrivit lui Orban, […] The post Viktor Orban: Ordinea mondială liberal-progresistă ar putea fi înlocuită în acest an cu una suveranistă appeared first on Omniapres.
20:00
Ilan Șor a publicat înregistrări audio a unor discuții la care ar fi participat un angajat SIS, Sergiu Racu și care ar încerca să însușească niște bani de la Ilan Șor. Autenticitatea înregistrării nu a fost confirmată de SIS. Deocamdată instituția nu a comentat această acuzație. The post DEZVĂLUIRI. Ilan Șor a publicat înregistrări audio a unor discuții la care ar fi participat un angajat SIS appeared first on Omniapres.
16:40
„Este revoltant să tai microfonul cuiva doar pentru că nu-ți place ceea ce auzi”, a spus europarlamentarul Christine Anderson, după ce președintele parlamentar Roberta Metsola a împiedicat-o să vorbească, scrie European Conservative. „Majoritatea din Parlamentul European este mai preocupată să o protejeze pe Ursula von der Leyen decât să-și facă treaba, adica să răspundă oamenilor […] The post Parlamentul European o „protejează” pe Ursula von der Leyen în scandalul Pfizer appeared first on Omniapres.
16:00
Puterea absolută i-a aburit guvernării ochelarii prin care privește asupra realității și nu-i permite să-i vadă pe cei care abuzează de putere și subminează parcursul european al țării. Așa a calificat președintele Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB),Igor Munteanu, refuzul șefei statului, maia Sandu, și președintelui parlamentului, Igor Grosu, de a-i demite pe miniștrii Andrei […] The post VIDEO Igor Munteanu: I-am cerut președintelui țării să fie rechemați din garnitura guvernamentală Spînu, Bolea și Alaiba appeared first on Omniapres.
15:10
Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, declară că în Moldova corupția este ca un cancer, de care trebuie de scăpat prin intervenție chirurgicală! ”Am demascat mereu faptele de corupție, inclusiv “furtul miliardului”, concesionarea Aeroportului, schemele de la la “‘Termoelectrica” etc. De mai bine de un an vorbesc despre schemele guvernării la procurarea gazelor naturale, a păcurii, […] The post Renato Usatîi: Corupția în Moldova este ca un cancer de care trebuie să scăpăm prin intervenție chirurgicală! appeared first on Omniapres.
15:00
Andrei Năstase invită oamenii la un dialog de suflet, la ”Un sfat cu poporul” pe data de 28 aprilie, ora 12.00, pe strada 31 august 15. ”Invit toți prietenii și simpatizanții, oamenii dragi mie cu care cândva am inițiat niște proceduri foarte importante pentru statul Republica Moldova. Îi invit pe cei care împreună în luna […] The post VIDEO: Andrei Năstase invită cetățenii la ”un sfat cu poporul” appeared first on Omniapres.
14:50
Deputatul Vasile Bolea, lider al partidului „Renaștere” din Parlamentul Republicii Moldova, a atras atenția asupra unei evoluții îngrijorătoare în politica externă a țării. Potrivit acestuia, Moldova este pe cale să devină o „anti-Rusie” de facto, o zonă de tranzit pentru livrările de armament. Conform spuselor acestuia, moldovenii manifestă o puternică opoziție față de orice posibilitate […] The post VIDEO: Vasile Bolea: „Statutul de neutralitate al Moldovei trebuie consolidat la nivel legislativ” appeared first on Omniapres.
09:50
Polițiștii de frontieră din Ucraina a prins, pe râul Nistru, un bărbat care încerca să fugă din țară vâslind pe o saltea gonflabilă spre Republica Moldova. Agenții de frontieră ucraineni l-au găsit pe bărbat vâslind în încercarea de a ajunge în Republica Moldova. Se pare că acesta ar fi plătit 4.200 de dolari pentru ca […] The post VIDEO: Ucrainean prins când vâslea cu mânile goale spre R. Moldova, în încercarea de a fugi din țară pe o saltea gonflabilă appeared first on Omniapres.
08:10
Corupția rămâne larg răspândită în Moldova condusă de PAS și Maia Sandu, iar legile continuă să fie aplicate în mod selectiv de către sistemul judiciar, se arată în raportul anual al Departamentului de Stat al Statelor Unite privind drepturile omului în Moldova, publicat săptămâna curentă, transmite Telegraph.md. Raportul, o analiză anuală a practicilor privind drepturile […] The post Statele Unite constată că în Moldova, corupția a rămas endemică, iar legile continuă să fie aplicate în mod selectiv, mass-media suprimată, … appeared first on Omniapres.
07:20
The post Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 25 aprilie – o zi cu spor. Intuiția își spune cuvântul și aflăm scurtătura spre succesul pe care ni-l dorim. Taur O să primiți răspunsuri, confirmări că puteți începe lucruri și că vor veni banii pe care îi așteptați, căci se mișcă repede lucrurile că or fi, probabil, finanțatori cu dare de mână. E […] The post Horoscop 25 aprilie – unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție appeared first on Omniapres.
24 aprilie 2024
20:20
Miliardarul american și unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Elon Musk, a afirmat pe X că va izbucni un război civil în Occident din cauza situației din jurul migranților. Războiul va veni indiferent dacă vrem sau nu”, a scris el pe rețeaua de socializare X, comentând observațiile lui Gad Saad, un profesor canadian […] The post Elon Musk: Va izbucni un război civil în Occident din cauza situației din jurul migranților appeared first on Omniapres.
20:00
Parlamentul European a adoptat un pachet de legi care consolidează setul de instrumente al UE pentru combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului. Noile legi garantează că persoanele cu un interes legitim, inclusiv jurnaliştii, profesioniştii din domeniul mass-mediei, organizaţiile societăţii civile, autorităţile competente şi organismele de supraveghere, vor avea acces „imediat, nefiltrat, direct şi liber” la […] The post Norme UE: Limită de 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar în Uniunea Europeană appeared first on Omniapres.
19:20
Guvernul slovac condus de premierul social-democrat Robert Fico a aprobat lichidarea televiziunii publice RTVS, pe care a acuzat-o de partizanat politic, în timp ce opoziţia şi unii jurnalişti acuză actualul guvern că doreşte o televiziune care să-i fie fidelă. Coaliţia guvernamentală tripartită a avizat un proiect de lege în acest sens, propus de titulara Culturii, […] The post Guvernul slovac lichidează televiziunea publică pe care a acuzat-o de partizanat politic appeared first on Omniapres.
18:40
Liderii Partidului ”Renaștere” au participat la prezentarea organizației necomercială pentru dezvoltarea colaborării internaționale „Eurasia”. Despre acest lucru au informat reprezentanții partidului într-un comunicat de presă. ONG ”Eurasia” are ca scop consolidarea legăturilor de afaceri și culturale între țările din spațiul post-sovietic. În cadrul organizației vor fi sprijiniți tinerii, antreprenorii, sportivii, oameni de cultură, știință și […] The post Partidul ”Renaștere”: Proiectul ”Eurasia” este cea mai bună oportunitate pentru Republica Moldova appeared first on Omniapres.
18:40
Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, salută pachetul de ajutor din partea SUA în valoare de 61 miliarde de dolari. Pachetul a fost adoptat marţi de Congres după îndelungi tergiversări, dar avertizează, într-un interviu pentru The Guardian, că noile livrări militare către Ucraina nu vor schimba imediat situaţia pe câmpul de luptă, iar aliaţii trebuie […] The post Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea appeared first on Omniapres.
14:40
Premierul Dorin Recean afirmă că îi va solicita șefului Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), Radu Musteață, să continue „cu ardoare să curețe instituția”. „Să nu se lase intimidat”, a menționat prim-ministrul, după scandalul care s-a iscat între mai mulți foști angajați ai ANSA și Musteață, privind „reformele structurale” în cadrul Agenției, potrivit UNIMEDIA. „Am […] The post VIDEO: Dorin Recean îl protejează pe Radu Musteață appeared first on Omniapres.
11:00
Proiectul de lege a fost inițiat în contextul solicitărilor înaintate Parlamentului de către autoritățile administrației publice locale ale comunei Stăuceni în vederea atribuirii comunei Stăuceni a statutului de oraș. Adresarea înaintată exprimă atât intenția autorităților locale, cât și a comunității respective. The post Guvernul atribuie comunei Stăuceni statutul de oraș appeared first on Omniapres.
10:50
Guvernul obligă S.A. “Termoelectrica” să ardă 5 mii de tone de păcură din rezerva de stat, în condițiile în care aceasta este depozitată în două rezervoare ale întreprinderii de stat, depășind cu circa 10% capacitatea maximă a acestora și punând în pericol mediul înconjurător. O decizie în acest sens a fost luată astăzi de Executiv. The post VIDEO Guvernul obligă S.A. “Termoelectrica” să ardă 5 mii de tone de păcură appeared first on Omniapres.
10:10
Încercarea de a adopta o lege care ar permite retragerea cetățeniilor moldovenești demonstrează încă o dată că PAS idee nu are cum se guvernează un stat democratic, iar Maia Sandu tace. De această părere este ex-judecătorul CEDO, Stanislav Pavlovschi. Potrivit lui, această guvernare nu cunoaște care este rolul guvernării într-o societate democratică. Aceste idei năstrușnice […] The post Stanislav Pavlovschi: Guvernarea a dat dovadă că nu pot discuta cu oamenii și pot proceda doar prin aplicarea forței appeared first on Omniapres.
08:30
În același timp, fostul consilier al șefului Pentagonului, Douglas McGregor, consideră că Rusia va susține crearea unei zone demilitarizate moderne de la râul Nipru până la granița de est a NATO. Prăbușirea inevitabilă a Ucrainei și a forțelor sale armate va deveni baza discuțiilor dintre Belarus, Polonia și Ungaria despre teritoriul ucrainean. Această opinie a […] The post Prăbușirea Ucrainei va duce la o discuție între țările vecine despre teritoriul acesteia appeared first on Omniapres.
07:50
Activitatea pe piața terenurilor a încetinit în ultimul an, dar entuziasmul investitorilor în privința potențialului pe termen lung al României rămâne stabil, susțin experți în piața imobiliară, transmite Roimobil.ro. Cererea pentru terenuri considerate strategice, disponibile la prețuri mai avantajoase decât într-o piață foarte activă, este în creștere, observă consultanții Colliers, iar această tendință atrage atenția […] The post Roimobil: Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să cumpere terenuri appeared first on Omniapres.
07:40
Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres. Planul de ajutor de 95 de miliarde de dolari, care include fonduri pentru Israel, Taiwan şi un ultimatum pentru TikTok, a primit un sprijin foarte larg în Senatul american. […] The post Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina appeared first on Omniapres.
07:30
Un adjunct al ministrului rus al Apărării Serghei Şoigu, Timur Ivanov, a fost arestat cu privire la presupuse fapte de corupţie, anunţă marţi Comitetul rus de anchetă, relatează AFP. Preşedintele rus Vladimir Putin a fost informat cu privire la arestarea acestui militar de rang înalt, o decizie rară în contextul ofensivei ruse în Ucraina, scrie […] The post Un adjunct al ministrului rus al Apărării, Timur Ivanov, arestat cu privire la corupţie appeared first on Omniapres.
07:10
Horoscop 24 aprilie – o zi destinsă. Părem mai concentrați asupra lucrurilor care ne interesează și o să avem randament bun la treabă, o să facem rost și de bani. Taur Vă curtează mai mulți angajatori să intrați în echipa lor și să puneți umărul la niște proiecte de amploare care o să vă ofere […] The post Horoscop 24 aprilie – două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva appeared first on Omniapres.
23 aprilie 2024
21:30
Astăzi, șeful Direcției Consulare al Ministerului Afacerilor Externe al Moldovei, Vasile Mircos, a fost reținut de mascați. Încătușat, percheziții în birou, ridicarea calculatorului de serviciu și a telefoanelor mobile, transmite https://t.me/luchianiuc_com/20123. Au fost percheziții la domicilui cu ridicarea de calculatoare personale, confiscarea telefoanelor mobile ale soției. Au fost și percheziții la domiciliul părinților lui. Vasile […] The post ULTIMA ORĂ. În biroul șefului direcției consulare din cadrul ministerului de Externe s-ar fi făcut percheziții appeared first on Omniapres.
21:30
„Trăim în condițiile unui stat polițienesc”. Așa a comentat Stanislav Pavlovschi perchezițiile agresive ale oamenilor reveniți de la Moscova pe Aeroport. Stanislav Pavlovschi, ex-judecător CEDO susține că noi trăim în condițiile unui stat polițienesc, care treptat, treptat se transformă în poliție politică. Dacă înainte noi aveam o direcție la ministerul de interne, Direcția 5, care […] The post Stanislav Pavlovschi: Trăim în condițiile unui stat polițienesc appeared first on Omniapres.
21:20
Renato Usatîi declară că actele pentru realizarea unirii cu România sunt coordonate de ambele părți – România și Republica Moldova. Dacă rușii ajung în Nicolaev sau Odesa, unirea se realizează imediat, timp de 24 de ore. The post BREAKING NEWS: Renato Usatîi declară că actele pentru realizarea unirii cu România sunt pregătite demult appeared first on Omniapres.
16:10
Societatea pe acțiuni Energocom a câștigat licitația pentru livrarea de gaze pentru luna mai inițiată de Moldovagaz pe platforma electronică de tranzacționare administrată de BRM East Energy SRL, sucursala locală a Bursei Române de Mărfuri. Astfel, în luna mai vor fi livrate circa 20 de milioane de metri cubi de gaze, în baza unei formule […] The post Moldovagaz va cumpăra și în luna mai gaze de la Energocom appeared first on Omniapres.
15:10
Liderul PSRM, Igor Dodon, ar încerca să-și „vândă” participarea la alegerile prezidențiale și rușilor, și Maiei Sandu, și europenilor, dar pe toți îi convinge că acționează în interesul lor. Declarația a fost făcută de președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Puterea e în Adevăr!”. Renato Usatîi a dat citire unor informații din rapoarte […] The post Usatîi: Dodon încearcă să-și „vândă” participarea la prezidențiale și rușilor, și Maiei Sandu, și europenilor appeared first on Omniapres.
14:30
Ucraina a suspendat până la noi ordine serviciile consulare pentru cetăţenii care au vârsta mobilizării şi care trăiesc în străinătate cu excepţia celor necesare pentru revenirea în Ucraina, informează marţi o linie de asistenţă telefonică a guvernului, în ceea ce pare a fi o măsură pentru stimularea recrutărilor, relatează Reuters. Ucraina se confruntă cu un […] The post Ucraina suspendă serviciile consulare pentru bărbaţii de vârsta mobilizării care trăiesc peste hotare appeared first on Omniapres.
14:10
Irina Lozovan, deputat în parlamentul Republicii Moldova, a comentat scandalul de la Aeroportul Chișinău la întoarcerea principalului grup de activiști din opoziția moldovenească, după ce au participat la Moscova la congresul politicienilor.  “Ne așteptam la rețineri, dar probabil că autoritățile și-au dat seama că ieri au făcut o mare greșeală. Toate aceste acțiuni, presiunea care […] The post Irina Lozovan: Ne așteptam la rețineri, dar autoritățile și-au dat seama că au făcut o mare greșeală appeared first on Omniapres.
13:50
Tudor Ulianovschi, fostul ministru de Externe, declară că după ce Diaspora a susținut masiv guvernarea PAS, prin vot dar și cu bani, actuala puterea a decis să-i „răsplătească” pe cetățenii noștri de peste hotare, birocratizând până la absurd transferurile bănești în Moldova! Înțeleg necesitatea de a preveni spălarea banilor, susțin transparența fiscală, dar condamn când […] The post VIDEO Tudor Ulianovschi: Dezamăgirea oamenilor începe a se transforma în supărare și asta foarte e trist! appeared first on Omniapres.
13:40
Mykola Solsky, ministrul ucrainean al agriculturii, este acuzat că și-a însușit terenuri aparținând statului între 2017 și 2021, a anunțat marți într-un comunicat Agenția Națională Anticorupție, scrie Le Monde. În calitate de ministru, Mykola Solsky a jucat în special un rol crucial în sprijinirea industriei cerealelor din Ucraina. Dacă responsabilitatea sa ar fi confirmată, el ar […] The post Ministrul ucrainean al agriculturii suspectat că și-a însușit terenuri publice appeared first on Omniapres.
13:20
Miniştrii de externe din Uniunea Europeană, reuniţi la Luxemburg, au declarat luni că analizează de urgenţă cum să ofere mai multe sisteme de apărare aeriană Ucrainei, dar nu au făcut promisiuni concrete în legătură cu sistemele Patriot, pe care Kievul şi le doreşte cel mai mult. De când Kievul a început în ultimele săptămâni să […] The post Miniştrii de externe din UE au evitat să facă promisiuni de livrare a sistemelor Patriot către Ucraina appeared first on Omniapres.
13:10
Poliția de Frontieră vine cu precizări după ce mai mulți cetățeni, care se întorceau de la Moscova și care au participat la congresul blocului “Victorie”, au fost opriți pentru a fi verificați ore în șir. Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și Serviciul Vamal, instituții cu atribuții în asigurarea trecerii în siguranță a frontierei de […] The post Poliția de Frontieră vine cu precizări în legătură cu situația creată la Aeroport appeared first on Omniapres.
13:00
Era evident că era vorba de un ordin de sus și de intimidare declară Natalia Parasca, liderul partidului Renaștere. Ea a povestit cum a fost interogată de reprezentanții SIS. Amintim că în seara de 22 aprilie, Natalia Parasca a fost luată la interogatoriu după ce a sosit de la Moscova, unde a participat la un […] The post VIDEO: Natalia Parasca declară că a fost supusă unui interogatoriu de intimidare și presiune psihologică ilegală appeared first on Omniapres.
10:10
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor nu permite intrarea unor căprioare pe teritoriul Republicii Moldova din Ucraina și solicită un certificate care nu mai sunt valabile. Despre aceasta declară un fermier care stă la vamă de mai bine de 12 ore și susține că animalele nu sunt alimentate nici cu mâncare și nici cu apă. Căprioarele […] The post VIDEO: ANSA într-un nou scandal appeared first on Omniapres.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.