TV-Drochia

Mai mult de 2 zile în urmă
14:30
Articolul Ședința Centrului Sindical Ramural Teritorial Drochia din Domeniul Educaţiei şi Ştiinţei apare prima dată în DrochiaTV.
30 aprilie 2024
17:00
Până la referendumul privind aderarea Republicii Moldova la UE au rămas mai puțin de șase luni, iar mulți cetățeni consideră că nu se știe prea multe despre acesta. De ce nu se vorbește mai mult despre referendum, ce presupune acest exercițiu și cum poate afecta viitorul țării noastre? Despre aceste întrebări am discutat cu Natalia […] Articolul Natalia Stercul: „Calea spre UE deschide o mulțime de noi oportunități și perspective pentru Moldova și cetățenii săi, care ar trebui să fie folosite cu înțelepciune” apare prima dată în DrochiaTV.
28 aprilie 2024
06:30
La data de 27 aprilie, este marcată Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova. Cu prilejul acestei sărbători naționale, la Drochia, a fost organizată o activitate cultural-educativă consacrată Zilei Drapelului de Stat. Articolul Eveniment/ Ziua Drapelului de Stat al R. M. marcată la Drochia apare prima dată în DrochiaTV.
27 aprilie 2024
21:40
Articolul Interviu/ Ambasadorul Uniunii Europene, Jānis Mažeiks apare prima dată în DrochiaTV.
26 aprilie 2024
10:40
Victemele catastrofei de la Cernobîl au fost comemorate la Drochia. La finele activității au fost depuse flori la Monumentul edificat în memoria participanților la lichidarea consecințelor avariei respective. Articolul Eveniment/ Comemorarea victimelor catastrofei de la Cernobîl la Drochia apare prima dată în DrochiaTV.
25 aprilie 2024
14:00
Emisiune „Sinceritatea copiilor”, cu prezentatoarea Eliza Postovan și protagniștii Maxim Robu și Xenia Cebanu. Articolul „Sinceritatea copiilor” cu Maxim Robu și Xenia Cebanu apare prima dată în DrochiaTV.
18 aprilie 2024
19:50
În cadrul operațiunii „Viteza” de către ofițerii de patrulare al Serviciul de patrulare Râșcani Dondușeni Drochia au fost trași pe dreapta mai mulți conducători auto, care au încălcat Regulamentul circulației rutiere cu privire la limita de viteză. Articolul Operațiunea „Viteza” desfășurată la Drochia apare prima dată în DrochiaTV.
17 aprilie 2024
16:10
Articolul Ședința extraordinară a Consiliului raional Drochia din 12.04.2024 apare prima dată în DrochiaTV.
10 aprilie 2024
14:00
Invitatele emisiunii moderate de Andreea Cojocaru-Țurcan sunt Anișoara Iedu – elevă IP Liceul Teoretic „Bogdan Petriceicu – Hasdeu” din orașul Drochia și Alexandra Moldovan – elevă IP Liceul Teoretic „Ștefan Cel Mare” din orașul Drochia. Subiectul emisiunii: Vârsta de vot ar trebui să fie coborâtă la vârsta de 16 ani? Articolul Emisiune „Pro sau Contra” – Vârsta de vot ar trebui coborâtă la 16 ani? apare prima dată în DrochiaTV.
12:40
Invitații emisiunii sunt Meşteri Populari: Aurica Roman, Siluan Hafizov şi părintele Andrei Perju. Articolul Emisiune DROCHIA-TV -„Invitatul Studioului” apare prima dată în DrochiaTV.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.