Femeie beată criță la volan! Ce alcoolemie avea șoferița de 35 de ani

Unica.md, 20 mai 2024 11:40

Căușeni. În stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, așa au urcat la volan o femeie de 35 ani și un bărbat de 64 de ani. La 18 mai, femeia ... Post-ul Femeie beată criță la volan! Ce alcoolemie avea șoferița de 35 de ani apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 12 ore
21:30
Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. Au fost inițial foarte buni prieteni și s-au întâlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior ... Post-ul Edward Sanda, dezvăluiri surprinzătoare despre Cleopatra Stratan și căsnicia lor la aproape trei ani apare prima dată în Unica.md.
21:10
Femeile care au urmat o dietă mediteraneană au trăit mult mai mult decât cele care nu au făcut-o, potrivit unui nou studiu care a urmărit peste 25.000 de femei timp ... Post-ul Dieta care ajută femeile să trăiască mult mai mult: rezultatele unui studiu făcut timp de 25 de ani apare prima dată în Unica.md.
21:00
33 de agenţi electorali au murit din cauza căldurii excesive în ultima zi a alegerilor generale din India, sâmbătă, 1 iunie, în statul Uttar Pradesh, nordul țării, a anunţat Navdeep ... Post-ul 33 de agenți electorali au murit din cauza valului de căldură din ultima zi a alegerilor din India. Ce temperatură s-a înregistrat apare prima dată în Unica.md.
20:50
Igor Neciporenko, șeful adjunct al districtului Korocianski din regiunea Belgorod, a murit într-o explozie, anunță guvernatorul rus, a transmis agenția RBC. Armata ucraineană a tras zeci de rachete și drone ... Post-ul Belgorod, bombardat de ucraineni. Secretarul Consiliului Regional de Securitate a fost ucis, anunță presa rusă apare prima dată în Unica.md.
20:40
Fostul campion mondial la șah Garry Kasparov, care a fugit din Rusia în urmă cu un deceniu de teamă persecuțiilor politice, s-ar putea confruntă cu un dosar penal la Moscova ... Post-ul Garry Kasparov, amenințat de Kremlin cu un dosar penal pentru încălcarea „legii agenților străini” apare prima dată în Unica.md.
20:20
O nouă calificare pentru Republica Moldova. Judocanul Mihail Latîșev a devenit campion mondial la Cupa Mondială din Maroco, astfel asigurându-și participarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Foto: Facebook ... Post-ul Judocanul Mihail Latîșev, campion mondial la Cupa Mondială din Maroco apare prima dată în Unica.md.
20:20
Departamentul pentru Relația cu R. Moldova (DRRM) anunță că luni, 3 iunie, dă startul unei serii de conferințe susținute de Părintele Constantin Necula, cu teme diverse și captivante pentru fiecare, indiferent ... Post-ul Detalii despre cele trei conferințe susținute de Constantin Necula în Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
20:10
Cinci construcţii au fost ridicate, anul trecut, fără autorizaţie, în municipiul Chişinău. Iar de la începutul acestui an sunt deja două cazuri de acest fel. Cel puţin acestea sunt datele ... Post-ul Anul trecut în municipiul Chișinău au fost ridicate cinci construcții fără autorizații apare prima dată în Unica.md.
20:00
Rusia a clasat vineri printre „agenții străini” o organizație de femei care militează pentru întoarcerea soților mobilizați în ofensiva din Ucraina, precum și o fostă candidată la președinție care cere ... Post-ul O organizație de femei din Rusia, inclusă în registrul agenților străini apare prima dată în Unica.md.
18:30
Elevele Școlii nr. 62 din Voronej, vestul țării, susțin că au fost forțate, pe 28 mai, să-și scoată lenjeria intimă în timpul controlului dinaintea examenului de stat unificat, relatează publicațiile ... Post-ul Elevele de la o școală din Rusia, verificate impertinent la intrarea la examenul de stat: „Gardienii ne-au pipăit. Ne-am dat jos și lenjeria intimă” apare prima dată în Unica.md.
18:20
Centrala hidroelectrică Dnipro din Zaporizhzhia, cea mai mare centrală hidroelectrică din Ucraina, se află în stare critică după ce forțele rusești au lovit-o în noaptea de 1 iunie, a declarat ... Post-ul Atac masiv al Rusiei în Ucraina. Cea mai mare centrală hidroelectrică a fost lovită și e în stare critică apare prima dată în Unica.md.
18:10
Moldovenii care au și cetățenia statelor membre ale Uniunii Europene sunt încurajați să voteze la alegerile europarlamentare din 9 iunie la secțiile de votare deschise în Republica Moldova. „Prin prezența ... Post-ul Lista secțiilor de votare din Republica Moldova la alegerile europarlamentare apare prima dată în Unica.md.
18:10
Moartea unei pisici domestice, într-un oraș din Ungaria, ca urmare a contaminării cu un virus înalt patogen, a stârnit o alertă la nivel național. Potrivit Oficiului Național pentru Siguranța Lanțului ... Post-ul Boala pisicii pune în alertă Europa. Un virus mortal a fost descoperit la o felină din Ungaria apare prima dată în Unica.md.
18:00
Rusia a revendicat duminică cucerirea unei mici localităţi, Umanske, din regiunea Doneţk, în estul Ucrainei, unde armata sa se află în ofensivă, transmite AFP, citat de Agerpres. ”Unităţile grupului de ... Post-ul Rusia revendică mica localitate Umanske din regiunea Donețk apare prima dată în Unica.md.
17:50
Cererea de gaze naturale în Uniunea Europeană a fost în scădere timp de doi ani consecutivi, după un declin anual de 13,3% în 2022, cererea scăzând cu încă 7,4% în ... Post-ul Cererea de gaze naturale în Uniunea Europeană a fost în scădere timp de 2 ani consecutivi apare prima dată în Unica.md.
17:50
În primăvara acestui an, șefa Găgăuziei, Eugenia Guțul, a semnat un acord cu banca rusă Promsvyazbank pentru a deschide carduri “MIR” pentru locuitorii Găgăuziei. Potrivit ei, “partenerii din Rusia” vor ... Post-ul Banii din Rusia sunt direcționați către locuitorii din Găgăuzia prin intermediul băncilor din Transnistria apare prima dată în Unica.md.
17:50
Ministrul Energiei avea frică de întuneric, ministrul Finanțelor a mers la furat cireșe, iar ministrul Economiei a dispărut pentru câteva ore, fiind căutat inclusiv și prin fântâni. Sunt doar câteva ... Post-ul Amintiri despre copilărie: Ministrul Energiei avea frică de întuneric, iar ministrul Finanțelor a mers la furat cireșe apare prima dată în Unica.md.
17:50
Echipa de căutare „COD” anunță despre dispariția unui minor de 17 ani de la Poșta Veche. Acesta a ieșit să arunce gunoiul ieri seara la ora 22:00 și nu s-a ... Post-ul Un copil de 17 ani din Capitală, căutat cu disperare: Acesta a ieșit să arunce gunoiul și nu s-a mai întors acasă apare prima dată în Unica.md.
17:50
Evacuarea locuitorilor continuă din cauza inundațiilor din Bavaria. Pe fondul ploilor abundente din Bavaria, în regiunile cu risc de inundații, duminică, 2 iunie, autoritățile au extins scara de evacuare a ... Post-ul Inundații în Germania: sute de oameni evacuați apare prima dată în Unica.md.
17:50
Un bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din Republica Moldova, a fost condamnat în Italia la un an și patru luni de închisoare cu suspendare pentru hărțuire, după ... Post-ul Moldoveancă în Italia, nevoită să schimbe domiciliul de trei ori fiindcă era hărțuită de fostul concubin. Pedeapsa primită de bărbat apare prima dată în Unica.md.
17:50
Organizația Mondială a Sănătății spune că cele 194 de state membre vor încheia până anul viitor un acord de prevenire și reacție în caz de pandemie, pentru a evita o ... Post-ul 194 de state membre al OMS vor încheia un acord de prevenire și reacție în caz de pandemie apare prima dată în Unica.md.
17:50
De la începutul anului 2024, Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a fost solicitat pentru 48 582 de copii. După acordarea ajutorului medical de urgență 27 144 dintre aceștia au ... Post-ul În acest an, ambulanța a fost solicitată pentru aproape 50 de mii de copii. Părinții sunt îndemnați să dea dovadă de responsabilitate sporită în timpul vacanței de vară apare prima dată în Unica.md.
17:50
Putin pregătește cea mai mare creștere a taxelor din ultimii 25 de ani, în condițiile în care războiul din Ucraina îi consumă o treime din bugetul de stat, se arată ... Post-ul Putin pregătește cea mai mare creștere a taxelor din ultimii 25 de ani apare prima dată în Unica.md.
17:50
O statuie din bronz a fostului lider al grupului paramilitar Wagner, Evgheni Prigojin, care a murit într-un accident de avion în august 2023, la două luni după o revoltă eşuată ... Post-ul O statuie a lui Prigojin a fost dezvelită la mormântul său din Sankt Petersburg apare prima dată în Unica.md.
Ieri
09:00
În după amiaza zile de 31 mai 2024, pompierii din capitală au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un bloc locativ cu 9 nivele de ... Post-ul Incendiu într-un bloc de locuit cu 9 nivele din cartierul Telecentru apare prima dată în Unica.md.
08:50
Sergiu Rusu, șeful de Poliție care a refuzat mita de 20.000 de dolari de la un cetățean ucrainean, a fost avansat în grad înainte de termen. Anunțul a fost făcut ... Post-ul Șeful din Poliție care a refuzat mita de 20.000 de dolari a fost avansat în grad înainte de termen apare prima dată în Unica.md.
08:40
S-a pierdut legătura cu sonda trimisă pe Venus. Agenția Spațială Japoneză a anunțat recent că a pierdut legătura cu sonda sa spațială Akatsuki, singura misiune dedicată explorării planetei Venus, scrie ... Post-ul Contactul cu singura sondă trimisă pe planeta Venus s-a pierdut apare prima dată în Unica.md.
08:30
Piața Uniunii Europene a devenit și mai accesibilă pentru producătorii din R. Moldova. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) anunță că R. Moldova a obținut dreptul de a exporta material ... Post-ul Piața Uniunii Europene a devenit mai accesibilă pentru fermierii din țara noastră. Moldova poate exporta material săditor apare prima dată în Unica.md.
08:30
În ultimii cinci ani, numărul cazurilor de febră dengue a crescut alarmant, situația fiind extrem de îngrijorătoare mai ales în America anul acesta, potrivit unui nou raport publicat săptămâna aceasta ... Post-ul OMS, în alertă: 7,6 milioane de cazuri de febră dengue în 90 de țări apare prima dată în Unica.md.
08:10
Există o plajă recunoscută ca având cea mai curată apă de mare din lume. Aceasta se află pe o insula din Grecia. Foto: Profimedia Peste 32 de milioane de persoane ... Post-ul Plaja cu cea mai curată apă din lume se află pe o insulă din Grecia apare prima dată în Unica.md.
08:00
După o pauză de aproape cinci luni, încă 75 de cetățeni ucraineni s-au întors acasă din captivitatea rusă. Cu un anunț în acest sens a venit cu puțin timp în ... Post-ul 75 de cetățeni ucraineni au revenit acasă din captivitatea rusă apare prima dată în Unica.md.
07:50
Anul viitor, autoritățile irlandeze vor deschide o Ambasadă în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi, după întâlnirea președintelui Parlamentului, Igor Grosu, cu Președintele Camerei Reprezentanților Parlamentului Irlandei, Seán Ó ... Post-ul Autoritățile irlandeze vor deschide o ambasadă în Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
07:50
În ajunul Zilei Internaționale a Ocrotirii Copilului, a fost inaugurat blocul de operații din cadrul centrului perinatal nivelul III al Institutului Mamei și Copilului, după reparație capitală. Blocul de operații ... Post-ul Condiții ca-n spitalele europene! La Institutul Mamei și Copilului a fost inaugurat noul bloc de operații apare prima dată în Unica.md.
07:40
Rușii au atacat Kievul cu drone Shahed și rachete de croazieră, vineri dimineață, și au provocat un incendiu într-o clădire, a declarat şeful administraţiei militare din capitala ucraineană. Atacuri au ... Post-ul Rușii au atacat Kievul cu drone Shahed și rachete de croazieră apare prima dată în Unica.md.
07:40
Iranul a început joi înregistrarea candidaților pentru alegerile prezidențiale anticipate programate în luna iunie, în urma decesului președintelui Ebrahim Raisi în accidentul de elicopter, a anunțat ministrul iranian de interne ... Post-ul Iranul a dat startul înscrierilor la alegerile prezidenţiale anticipate apare prima dată în Unica.md.
07:40
Pe 31 mai 2024, Aeroportul Internațional Chișinău a marcat cea de-a 29-a aniversare de la inaugurare. “Este un bun prilej pentru a sublinia contribuția extrem de valoroasă a fiecăruia dintre ... Post-ul Aeroportul Chișinău a marcat 29 de ani de la întemeiere apare prima dată în Unica.md.
07:30
Ansamblul Hecenii a făcut un spectacol de zile mari în finala „Românii Au Talent”. În această seară, tinerii din ansamblul Hecenii au încins scena cu un joc dans din Bucovina. ... Post-ul Ansamblul Hecenii, spectacol de zile mari în finala ,,Românii au talent” apare prima dată în Unica.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:50
S-a stins din viață Angela Isac, artista de cor a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău. Un anunț în acest sens a fost făcut de colectivul ... Post-ul Doliu la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. S-a stins din viață artista de cor Angela Isac apare prima dată în Unica.md.
20:00
Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe, Mihai Popşoi, a avut vineri, 31 ami, întrevederi cu ambasadorul Greciei, Nikolas Krikos, şi cu ambasadorul Slovaciei, Pavol Ivan. În cadrul discuţiilor cu ambasadorul Nikolas Krikos, ... Post-ul Ministrul afacerilor externe, Mihai Popşoi, a avut întrevederi cu ambasadorii Greciei și Slovaciei apare prima dată în Unica.md.
18:30
În primul trimestru al anului 2024, salariul mediu lunar brut a constituit 13.170,3 lei, fiind în creștere cu 14,7% față de perioada respectivă al anului 2023 și cu 1,7% mai ... Post-ul În primele trei luni ale anului curent, salariile din Moldova au crescut cu 14,7% apare prima dată în Unica.md.
18:20
Un avocat din municipiul Chișinău a fost reținut în flagrant de ofițerii CNA în timp ce returna mita primită anterior în valoare de 4.000 de euro. Potrivit Centrului Național Anticorupție, ... Post-ul Un avocat, reținut de CNA în timp ce înapoia unui client mita de 4.000 de euro apare prima dată în Unica.md.
17:00
În ultimele zile de viață, actrița Anastasia Zavorotniuk a pierdut în greutate și s-a plâns de dureri puternice de cap și slăbiciuni. Potrivit surselor ruse, din cauza bolii, vedeta serialului ... Post-ul Ultimele zile din viață ale Anastasiei Zavarotniuk. Ce informații dezvăluie presa rusă apare prima dată în Unica.md.
17:00
Astăzi, 31 mai, s-a desfășurat mult așteptatul concurs „Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră” pe poligonul din Zagarancea, raionul Ungheni. Evenimentul a adunat 15 dintre cei mai pregătiți polițiști ... Post-ul Trei polițiști vor purta Bereta de Onoare a Poliției de Frontieră apare prima dată în Unica.md.
17:00
O persoană a murit după ce a ajuns în motorul unui avion în funcţiune pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, a anunţat miercuri compania aeriană olandeză KLM. Foto: Agerpres Într-o postare ... Post-ul Șocant! Un călător a decedat după ce a ajuns în motorul unui avion în timpul îmbarcării apare prima dată în Unica.md.
16:50
Astăzi, 31 mai, delegația UE în Moldova a venit cu un mesaj de felicitare dedicat tuturor școlarilor din țara noastră. „Tuturor studenților și elevilor, pentru care astăzi a răsunat ultimul ... Post-ul Delegația UE în Moldova i-a felicitat pe elevi cu ocazia sfârșitului anului școlar apare prima dată în Unica.md.
16:50
Inteligența artificială ar putea juca un rol esențial în diagnosticarea timpurie a persoanelor cu risc de insuficiență cardiacă, deoarece este capabilă să identifice anomalii care în mod tradițional sunt greu ... Post-ul Inteligența artificială ar putea detecta din timp riscul de insuficiență cardiacă apare prima dată în Unica.md.
16:40
Reprezentanții Serviciului Federal de Supraveghere Veterinară și Fitosanitară al Federației Ruse „Rosselhoznadzor” au anunțat că, din cauza înghețurile din luna mai, în acest an pe piața rusă va fi un ... Post-ul Rusia va importa mere din țările prietenoase, inclusiv din Transnistria apare prima dată în Unica.md.
16:40
Anual, la data de 31 mai marcăm Ziua mondială fără tutun pentru a aborda consecințele pe care le are tutunul și produsele care conțin nicotină asupra sănătății populației, de a ... Post-ul Astăzi este marcată Ziua Mondială fără Tutun. Recomandările ANSP apare prima dată în Unica.md.
16:40
Ofițerii Direcției securitate internă a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), în conlucrare cu cei din Direcția urmărire penală a IGPF, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și ... Post-ul Un cetățean, reținut după ce a mituit un polițist de frontieră cu 8.600 de lei apare prima dată în Unica.md.
16:30
Cadavrul unei adolescente de 16 ani a fost găsit ieri, 30 mai, zăcând pe teritoriul unei stații de pompare a apei din raionul Anenii Noi. Descoperirea a fost făcută în ... Post-ul O adolescentă de 16 ani, găsită spânzurată într-o localitate din Anenii Noi apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.