Ce sunt hidroprocedurile și ce beneficii au?

EA.md, 18 mai 2024 15:30

Tratamentele de înfrumusețare evoluează constant pentru a satisface nevoile moderne ale industriei de beauty, dar și a bunăstării generale a oamenilor. O tendință interesantă este hidroprocedurile. Aceste tratamente spa revoluționare promit nu numai să îmbunătățească aspectul pielii, ci și să ofere o experiență de răsfăț, care va rămâne întipărită în mintea și în sufletul fiecărui […] Articolul Ce sunt hidroprocedurile și ce beneficii au? apare prima dată în ea.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de EA.md

Acum 12 ore
17:50
Garderoba capsulă vine cu o abordare minimalistă și inteligentă pentru organizarea și gestionarea garderobei tale. Prin selectarea cu atenție a unor piese versatile și de calitate, poți crea un stil personalizat și funcțional, fără a fi nevoie să investești într-o mulțime de haine. Iată ce piese esențiale ar trebui să facă parte dintr-o astfel de […] Articolul Secretele unei garderobe capsulă: ce piese esențiale trebuie să ai? apare prima dată în ea.md.
17:50
Ieri, 1 iunie, actorul Emilian Crețu a avut un moment emoționant de vulnerabilitate. Acesta a apărut cu ochii în lacrimi pe pagina sa de Instagram, împărtășindu-și sentimentele și frământările cu urmăritorii săi. EL și-a exprimat recunoștința față de publicul său pentru iubirea și susținerea primite. Actorul a participat la un eveniment dedicat „Zilei Internaționale a […] Articolul (VIDEO) „Emilian Crețu nu și-a putut stăpâni lacrimile pe Instagram”: Mesajul emoționant către fani apare prima dată în ea.md.
17:50
Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită la o nouă ședință a Salonului Muzical cu genericul „Gabriela Tocari: Metamorfoza unui artist”. De această dată publicul este invitat la Serata de creație a Gabrielei Tocari, conducător artistic și dirijor șef al Capelei Corale „Moldova”, IP Compania „TeleRadio Moldova”, solistă a corului, interpretă de muzică academică și […] Articolul „Gabriela Tocari: Metamorfoza unui artist”, Salon Muzical apare prima dată în ea.md.
17:50
Prolactina este o proteină secretată de glanda pituitară, situată în creier. Aceasta are mai multe roluri în organism, însă principalul său rol este să stimuleze producția de lapte în sânii femeilor în timpul sarcinii și alăptării. Totuși, prolactina are și alte funcții în organism, cum ar fi reglarea ciclului menstrual la femei și a sistemului […] Articolul Prolactina și rolurile sale cheie în organism apare prima dată în ea.md.
17:50
Unghiile noastre pot oferi și indicii importante despre starea noastră de sănătate. Forma, culoarea și aspectul unghiilor pot fi semne ale unor deficiențe nutriționale, afecțiuni medicale sau alte probleme de sănătate. Iată ce ar putea să spună forma și culoarea unghiilor tale despre sănătatea ta: Forma unghiilor: Unghii concave (sau în formă de lingură): Pot […] Articolul Ce spun forma și culoarea unghiilor despre sănătatea ta? apare prima dată în ea.md.
17:50
Critica poate fi o parte inevitabilă a vieții noastre, iar modul în care o gestionăm poate avea un impact semnificativ asupra stimei de sine și încrederii în propriile noastre abilități. Iată câteva strategii pentru a face față criticilor și pentru a-ți păstra încrederea în tine: 1. Ascultă cu atenție În momentul în care primești o […] Articolul Cum să faci față criticilor și să-ți păstrezi încrederea în tine? apare prima dată în ea.md.
17:50
Reducerea stresului poate fi un proces unic pentru fiecare persoană, iar abordările neconvenționale pot aduce rezultate surprinzătoare. Iată câteva tehnici mai puțin cunoscute, dar eficiente, pentru a-ți menține stresul sub control: 1. Terapia cu sunete Sunetele pot avea un impact puternic asupra stării noastre de spirit și a sistemului nervos. Terapia cu sunete implică ascultarea […] Articolul 6 tehnici neobișnuite pentru reducerea stresului în viața de zi cu zi apare prima dată în ea.md.
17:50
Somnul este o componentă esențială a sănătății și bunăstării generale, iar calitatea acestuia este la fel de importantă precum durata. În timp ce nevoia de odihnă variază de la persoană la persoană, înțelegerea ciclului de somn și a fazelor sale poate fi cheia către un somn odihnitor și revitalizant. Cele patru faze ale somnului, care […] Articolul Matematica unui somn perfect: REM și somn profund apare prima dată în ea.md.
17:50
Îți dorești să arăți mai înaltă și mai suplă fără a apela la diete drastice sau tocuri foarte înalte? Alegerea corectă a hainelor și a accesoriilor poate face minuni pentru silueta ta. Iată câteva trucuri de stil care te vor ajuta să pari mai înaltă și să creezi iluzia unei siluete mai subțiri. 1. Poartă […] Articolul Trucuri de stil pentru a arăta mai înaltă și mai suplă! apare prima dată în ea.md.
17:50
Vedetele de la Hollywood par întotdeauna impecabile, dar menținerea unui look perfect nu este întotdeauna doar o chestiune de genetică bună. În spatele fiecărei apariții fără cusur se află adesea trucuri și secrete bine păstrate. Află ce fac vedetele pentru a-și menține frumusețea și sănătatea pielii, a părului și a corpului, și încearcă și tu […] Articolul 10 secrete de frumusețe pe care vedetele nu vor să le știi apare prima dată în ea.md.
Ieri
10:50
Secretul longevității nu constă doar în gene bune și un stil de viață activ, ci și în alimentația pe care o urmezi. Comunitățile cu cel mai mare număr de centenari din lume, cunoscute sub numele de “zone albastre”, au dezvăluit secretele dietei lor sănătoase. Iată ce mănâncă oamenii care trăiesc până la 100 de ani […] Articolul Ce mănâncă oamenii care trăiesc până la 100 de ani? apare prima dată în ea.md.
10:50
Când pleci în vacanță la mare, este esențial să fii pregătită pentru toate situațiile. Iată o listă completă cu tot ce ai putea avea nevoie pentru o călătorie la mare. Documente și bani Acte de identitate: pașaport/ buletin Bilete de avion/tren/autocar Rezervările la hotel Asigurarea de călătorie Carduri bancare și numerar Cheile de la casă […] Articolul Lista completă de luat la mare pentru o femeie apare prima dată în ea.md.
10:50
Cine nu și-ar dori să aibă capacitatea psihică a unui geniu? Indiferent dacă aspiri să fii următorul Einstein sau doar dorești să-ți îmbunătățești abilitățile cognitive, există tehnici și obiceiuri care te pot ajuta să-ți antrenezi creierul și să îți atingi potențialul maxim. Totodată, antrenarea creierului pentru a-ți atinge potențialul maxim nu trebuie să se bazeze […] Articolul Cum să-ți antrenezi creierul pentru a deveni un geniu? apare prima dată în ea.md.
09:40
Călătoria în jurul lumii este un vis pentru mulți, dar costurile implicate pot fi descurajante. Totuși, există modalități de a călători gratuit sau aproape gratuit în diverse locuri din întreaga lume. Iată câteva strategii ingenioase pentru a-ți împlini visul de a călători fără a-ți epuiza economiile. 1. Lucrând ca voluntar Una dintre cele mai populare […] Articolul Cum să călătorești gratuit în jurul lumii? apare prima dată în ea.md.
09:40
Telefoanele inteligente au devenit o extensie a noastră, oferindu-ne acces instantaneu la informații, divertisment și comunicare. Cu toate acestea, utilizarea excesivă a acestor dispozitive poate avea efecte negative asupra sănătății noastre mentale și fizice. O soluție la îndemână pentru a combate aceste efecte este detoxifierea digitală – renunțarea la telefonul inteligent pentru o perioadă de […] Articolul De ce ar trebui să renunți la telefonul tău inteligent pentru o săptămână? Experimentează detoxifierea digitală apare prima dată în ea.md.
08:50
Zilele însorite de vară sunt o oportunitate minunată de a te conecta cu natura, de a te relaxa și de a te încărca cu energie pozitivă. Cu toate acestea, agitația vieții moderne și stresul cotidian pot să îți diminueze din bucuria și liniștea momentelor de relaxare. Din fericire, există numeroase metode moderne și inovatoare de […] Articolul Cele mai noi metode de relaxare și reducere a stresului pentru a te bucura de zilele însorite apare prima dată în ea.md.
08:50
Vara este anotimpul ideal pentru seri romantice petrecute sub cerul înstelat sau într-un cadru confortabil, alături de persoana iubită. Nimic nu completează mai bine o astfel de seară decât un film de dragoste care să vă inspire și să vă aducă mai aproape. Am pregătit pentru voi un top al celor mai bune filme de […] Articolul Top cele mai bune filme de dragoste pentru serile romantice de vară apare prima dată în ea.md.
08:50
Fie că preferi plajele exotice, orașele istorice sau peisajele montane, vara lui 2024 vine cu o serie de destinații de vacanță care îți vor tăia respirația. Iată topul celor mai frumoase destinații de vacanță pe care să le iei în considerare pentru acest sezon estival. 1. Santorini, Grecia De ce să mergi: Santorini este cunoscută […] Articolul Cele mai frumoase destinații de vacanță pentru vara lui 2024 apare prima dată în ea.md.
08:50
Tehnologia evoluează rapid, iar menținerea unui stil de viață sănătos și activ devine din ce în ce mai ușoară și mai accesibilă. Dispozitivele și aplicațiile de fitness și sănătate nu doar că ne motivează să fim mai activi, dar ne oferă și posibilitatea de a ne monitoriza progresul, în timp real. Iată cele mai noi […] Articolul Cele mai noi tendințe în tehnologia de fitness și sănătate pentru a-ți monitoriza progresul apare prima dată în ea.md.
08:00
Ansamblul de dans „Hecenii” din R. Moldova a cucerit locul trei în marea finală a emisiunii Românii au Talent, sezonul 14! Cu un premiu de 10.000 de euro, „Hecenii” se întorc acasă triumfători. Ansamblul „Hecenii” își are originea în satul Heciul Nou, raionul Sângerei, și a fost înființat acum un deceniu. Dionisie Cobîlaș, conducătorul ansamblului, […] Articolul (VIDEO) Ansamblul „Hecenii” din Moldova a făcut senzație la Românii au Talent! apare prima dată în ea.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:20
Compania Zoom Credit, binecunoscută pentru creditele sale nebancare rapide și flexibile, face un pas înainte și se mută într-o nouă locație! Începând cu data de 15.06.2024, Zoom Credit își va deschide ușile la noua adresă: Cuza Vodă 24. Mutarea aduce cu sine un nou început, dar spiritul prietenos și profesionalismul echipei rămân aceleași. Până acum, […] Articolul Zoom Credit se mută! Descoperă noua locație! apare prima dată în ea.md.
10:20
Elena Gheorghe a sărbătorit 20 de ani de carieră printr-un spectacol impresionant la Sala Palatului. Artista a prezentat o poveste unică, integrând diverse stiluri muzicale pe care le-a interpretat cu succes de-a lungul anilor. După finalizarea acestui proiect important, căruia i-a dedicat mult timp, cântăreața a luat o decizie semnificativă pentru ea și familia ei. […] Articolul Ce a decis Elena Gheorghe după sărbătorirea a 20 de ani de carieră la Sala Palatului apare prima dată în ea.md.
09:20
Luptătoarea și campioana Anastasia Nichita, descusută de secrete în cadrul emisiunii „O seară Perfectă”. Prezentatoarea Anișoara Loghin, a provocat-o pe Anastasia să răspundă la cele mai provocatoare întrebări.   Ce nu i-ar ierta Anastasia Nichita, logodnicului său, Valeriu Mircea?  „Să mă trădeze, cred că nu aș ierta asta niciodată și nu doar Valeriu, dar oricine […] Articolul Ce nu i-ai ierta niciodată logodnicului tău? Răspunsul Anastasiei Nichita apare prima dată în ea.md.
09:20
Cinci posturi de televiziune au rămas fără licență. Conform unui comunicat, Consiliul pentru promovarea proiectelor investiționale de importanță națională a decis să retragă autorizațiile pentru emisiuni de televiziune și servicii audiovizuale a trei companii, motivând că acestea ar fi finanțate din surse dubioase.   Este vorba despre SRL „Telesistem TV” (Primul în Moldova, Accent TV), […] Articolul Scandal în masa media! Cinci posturi TV au rămas fără licență apare prima dată în ea.md.
09:20
Începând cu 17 iunie 2024, FLYONE va inaugura o nouă cursă de la Chișinău la Praga. Această lansare reprezintă o excelentă oportunitate pentru călătorii, afaceri și cultură. Cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, FLYONEva face legătura dintre Republica Moldova și Republica Cehă: două culturi și două orașe vibrante. Orarul zborurilor este unul comod, […] Articolul Atenție, călători! Compania aeriană Fly One lansează noi curse apare prima dată în ea.md.
09:20
Theo Rose și Anghel Damian au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Se iubesc fără rețineri și se bucură de familia minunată pe care o au, mai ales de când au devenit părinți pentru prima dată, aducându-l pe lume pe Sasha. Recent, însă, artista a fost confruntată cu o întrebare incomodă: […] Articolul (Video) Ce spune Theo Rose despre o posibilă despărțire între ea și tatăl copilului, Anghel Damian: „A fost o nebunie de la început!” apare prima dată în ea.md.
09:20
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc. Recent au sărbătorit 7 ani de iubire și, cu această ocazie, au acordat un interviu împreună presei. Ce declarații au făcut despre relația lor? Cu toate că formează o echipă pe cinste, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu mereu au ales […] Articolul Dezvăluiri din relația Andreei Marin cu Adrian Brâncoveanu: „Am trecut prin multe împreună” apare prima dată în ea.md.
09:10
Estimările indică faptul că, în următorii 3-4 ani, Aeroportul Internațional Chișinău va deservi peste cinci milioane de pasageri care vor zbura către și dinspre Chișinău. Cu toate acestea, infrastructura actuală a aeroportului nu este suficientă pentru a face față unui număr atât de mare de călători. Declarația a fost făcută de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării […] Articolul Aeroportul Internațional Chișinău va mai avea un terminal! Precizările lui Andrei Spînu apare prima dată în ea.md.
09:10
Lucrările de construcție care produc zgomot vor fi interzise în blocurile locative duminica și de sărbătorile nelucrătoare, precum și de luni până sâmbătă între orele 20:00 și 08:00. Amenzile pentru încălcarea acestor prevederi vor fi de până la 1.500 de lei pentru persoanele fizice și până la 4.500 de lei pentru persoanele juridice. Parlamentul a […] Articolul Gălăgioșii vor fi amendați! Persoanele care vor face lucrări zgomotoase duminică, riscă amenzi apare prima dată în ea.md.
09:10
Restricționarea accesului în Aeroportul Internațional Chișinău va fi prelungită cu încă 30 de zile, a anunțat Poliția de Frontieră. Conform polițiștilor de frontieră, aceste măsuri sunt necesare pentru a asigura confortul, liniștea și siguranța tuturor călătorilor. „Pentru a sprijini autoritățile în gestionarea fluxului de călători și a evita aglomerația la intrarea în aeroport, se recomandă […] Articolul Încă 30 de zile! Restricțiile de la aeroport se prelungesc apare prima dată în ea.md.
09:10
Actrița Anastasia Zavorotnyuk a decedată la data de 30 mai, 2024. Apropiații femeii au dat vestea tristă. După lupta timp de 5 cu cancer la creier, Anastasia s-a stins din viață.   „Dragi prieteni. Este imposibil de înțeles și foarte greu de găsit cuvintele potrivite. Nastea noastră a murit în această seară după o boală […] Articolul Durere în showbizul rus: Actrița Anastasia Zavorotnyuk a decedat! Mesajul fiicei sale apare prima dată în ea.md.
08:00
Odată cu venirea verii, când sezonul cald e în plină desfășurare, este momentul perfect să te bucuri de gustări sănătoase și hrănitoare, care să îți ofere energie și prospețime. Indiferent dacă te pregătești pentru o plimbare în natură sau, pur și simplu, vrei să te răsfeți cu ceva delicios, iată câteva idei inspirate de gustări […] Articolul Idei de gustări sănătoase, potrivite pentru vară apare prima dată în ea.md.
30 mai 2024
18:50
Vânzarea unei case în perioada economică de după pandemie și începutul războiului poate fi extrem de dificilă. Terenurile de vânzare intră și ele în această categorie. Piața imobiliară a fost afectată semnificativ de incertitudinile economice și politice, ducând la fluctuații mari de prețuri și la o scădere a cererii. Mulți potențiali cumpărători sunt reticenți să […] Articolul Care sunt dezavantajele vânzării unei case fără un agent imobiliar? apare prima dată în ea.md.
08:10
Conform unui studiu recent, trăsăturile de caracter și unele obiceiuri ar putea oferi indicii despre viața sexuală, cel puțin în cazul bărbaților. Potrivit unui studiu publicat în Sexual and Relationship Therapy și realizat de specialiști de la Universitatea Valparaiso din Indiana și de la Universitatea Eötvös Loránd din Budapesta, bărbații narcisiști ar putea întâmpina probleme […] Articolul Bărbaţii cu această trăsătură nu sunt buni la pat apare prima dată în ea.md.
08:10
Cu doar câteva zile până la începutul oficial al verii, este momentul să îți pregătești garderoba pentru noul sezon! Iată culorile în tendință pe care să le ai în vedere. Dacă le ai deja în dulap, ești o norocoasă! Hainele pot avea un impact pozitiv asupra stării de spirit și încrederii în sine. Purtarea hainelor […] Articolul Descoperă culorile în tendință pentru acest sezon estival! Dacă le ai deja în garderobă, ești norocoasă! apare prima dată în ea.md.
08:10
Beyoncé este astăzi cunoscută drept o femeie puternică și încrezătoare, însă nu a fost mereu așa. Mama ei, Tina Knowles, a dezvăluit că artista era „foarte timidă‟ în timpul școlii din cauza experiențelor sale de bullying. Iată prin ce a trecut cântăreața! La vârsta de 42 de ani, Beyoncé inspiră mulți oameni să fie autentici, […] Articolul Beyoncé a fost victima bullying-ului: „Era foarte timidă‟ apare prima dată în ea.md.
08:10
Poliția de Frontieră eliberează, contra cost, certificate care confirmă traversarea frontierei de stat de către persoane fizice sau unități de transport. Aceste certificate pot fi solicitate pentru o perioadă de până la 5 ani în urmă de la data cererii. Solicitantul trebuie să completeze un formular și să atașeze copii ale actelor personale. Pentru a […] Articolul Spre atenția călătorilor! Cum obții certificatul care demonstrează că ai traversat frontiera apare prima dată în ea.md.
08:00
Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare solicită fermierilor afectați de ploile puternice să contacteze primăriile locale. „Acest lucru va ajuta să avem o evaluare exactă a pagubelor și să intervenim cu măsuri de suport. Astfel, îndemnăm agricultorii care au înregistrat pagube să se adreseze Direcțiilor agricole raionale în termen de 24 de ore de la declanșarea […] Articolul Dezastru în agricultură! Fermierii afectați de ploile puternice de marți apare prima dată în ea.md.
08:00
Marți, 28 mai, Comisia Electorală Centrală (CEC) a lansat aplicația online pentru înregistrarea prealabilă a cetățenilor Republicii Moldova cu drept de vot, care se vor afla în străinătate în ziua alegerilor prezidențiale și a referendumului republican constituțional din 20 octombrie 2024. Cetățenii Republicii Moldova se pot înregistra accesând pagina web www.inregistrare.cec.md. Aplicația oferă și opțiunea […] Articolul CEC a lansat aplicația pentru înregistrarea cetățenilor din diasporă în vederea alegerilor din toamnă apare prima dată în ea.md.
08:00
Interpretul și sportivul din Republica Moldova Maxim Saculțan, cunoscut și sub numele de scenă „Magnat”, a vorbit într-un podcast despre cum a început să practice sportul și despre originea pasiunii sale pentru muzică. De asemenea, el a dezvăluit dacă ar renunța la sport în favoarea muzicii. În cadrul podcastului „Raport” cu Nicolae Chicu, Maxim Saculțan a […] Articolul Între sport și muzică! Magnat – cum le combină și ce are prioritate apare prima dată în ea.md.
08:00
Un Colegiu Militar va fi înființat în cadrul Academiei Militare „Alexandru cel Bun”. Decizia a fost aprobată de Cabinetul de miniștri pe data de 29 mai. Proiectul a fost conceput pentru a asigura Armata Națională cu militari calificați. Date fiind insuficiențele actuale în ceea ce privește numărul de specialiști în domeniu, capacitatea operațională a armatei […] Articolul Atenție, elevi! Un nou Colegiu Militar va fi instituit la Chișinău. Va avea loc și comisia de admitere apare prima dată în ea.md.
08:00
O persoană a necesitat asistența medicilor după ce două camioane s-au ciocnit violent ieri, 29 mai, pe traseul Orhei-Rezina, în apropierea localităților Sirota și Chiperceni. Conform autorităților, șoferul camionului Volvo ar fi pierdut controlul vehiculului și ar fi intrat pe contrasens, unde a lovit un alt camion de marcă Mercedes. În urma impactului, un pasager […] Articolul (Video) Accident cumplit! Două camioane s-au tamponat pe traseul Orhei-Rezina apare prima dată în ea.md.
08:00
Un incident neobișnuit a avut loc în Parcul Central din capitală. Un individ a fost surprins pe cameră în timp ce își satisfăcea nevoile fiziologice la doar câțiva metri de intrarea în Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău. Evenimentul pare să fi avut loc în timpul zilei, iar înregistrările video au fost distribuite pe rețelele […] Articolul (Video) „Parcul Central și mujîciokul” Un bărbat surprins cum își satisface nevoile chiar lângă Catedrală apare prima dată în ea.md.
08:00
În perioada 31 mai – 2 iunie, parcul Alunelul, din Chișinău, va deveni epicentrul bucuriei, găzduind evenimentul extraordinar – Lumea Copilăriei, la cea de-a 2-a ediție. Acest festival memorabil, dedicat celor mici, promite să transforme fiecare zi într-o aventură de neuitat, plină de zâmbete, muzică și surprize. Evenimentul aduce pe scenă unii dintre cei mai […] Articolul Lumea Copilăriei – trei zile magice de distracție și aventură! apare prima dată în ea.md.
08:00
Se pare că anul acesta este mai generos în dragoste pentru Mariana Josan. După divorțul cu Gabi Marcu, Mariana s-a mutat la Brașov, unde s-a găsit noua iubire.  Se pare că printre motivele deplasării peste Prut a fost și noul său iubit. Suspectul admirator este Grigore Mocreac, cunoscut organizator de evenimente sportive internaționale și alergător […] Articolul Gabi Marcu e în trecut! Mariana Josan are un nou iubit! Ce i-a dat de gol pe cei doi apare prima dată în ea.md.
08:00
Dacă acum Patric Hanganu este curat în fața legii, atunci drumul spre casă unde locuiește fiul său continuă să fie încuiată. Interpretul ar da de bănuit că Svetlana Nichitina este împotrivă ca tatăl și fiul să se vadă și deseori îi pune bețe în roate. Patric a postat recent o captură de ecran unde este […] Articolul (Foto) Cealaltă parte a adevărului! Patric Hanganu a publicat conversația cu fosta soție apare prima dată în ea.md.
08:00
Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul carierei sale, cunoscuta ca “Flăcărica”, a dezvăluit multe despre experiența sa profesională, dar a vorbit foarte rar despre pasiunile sau viciile sale. Pe lângă pasiunile sale pentru actorie, Carmen Tănase se bucură și de alte plăceri „vinovate”. Cu ceva timp în urmă, […] Articolul Ce viciu are Carmen Tănase: „De câte ori mi se oferă…” apare prima dată în ea.md.
29 mai 2024
08:10
Guvernul a oferit mai multe detalii despre programul Prima Casă Plus, anunțat de președinta Maia Sandu. Într-o conferință de presă, premierul Dorin Recean a prezentat cinci modificări ale programului. „Urmare a solicitării președintei Maia Sandu, Guvernul vine cu precizări în ceea ce privește programul Prima Casă Plus. Aducem cinci lucruri pe care le modificăm în […] Articolul Prima Casă Plus în an electoral: Ce promite Guvernul apare prima dată în ea.md.
08:10
Vă amintiți de casa iconică din filmul „Singur acasă 1”? Aceea în care Kevin McCallister a pus la grea încercare pe cei doi hoți care încercau să-i jefuiască locuința? Ei bine, acum este scoasă la vânzare. Celebra casă din filmul clasic din 1990 a fost listată pe piață pentru prima dată în 12 ani, având […] Articolul Celebra casă din filmul „Singur acasă” a fost scoasă la vânzare. Locuința lui Kevin a suferit modificări față de cum arăta în 1990. Iată cât costă acum apare prima dată în ea.md.
08:10
Mama băiatului de 15 ani, care a murit după ce un BMW a lovit căruța în care se afla cu prietenul său, se teme că șoferul vinovat va scăpa nepedepsit. Într-un interviu cu Adrian Prodan, ea a declarat că dorește cea mai aspră pedeapsă pentru șoferul care i-a omorât fiul în seara de 16 martie […] Articolul Mama băiatului de 15 ani, lovit mortal la Telenești, solicită pedeapsa maximă pentru șoferul suspectat: „BMW-ul arăta 220 km/h” apare prima dată în ea.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.