Pe o porțiune a bulevardului Decebal va fi suspendat traficul rutier, timp de mai mult de o lună

Unica.md, 12 mai 2024 19:10

Începând cu marți, 14 mai, traficul rutier va fi suspendat pe o porțiune a drum de pe bulevardul Decebal din capitală. Este vorba despre tronsonul cuprins între bd Dacia și ... Post-ul Pe o porțiune a bulevardului Decebal va fi suspendat traficul rutier, timp de mai mult de o lună apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 4 ore
18:40
Mai multe produse agricole din R.Moldova vor ajunge pe piața britanică, fără contingente tarifare, pentru încă cinci ani. Autoritățile de la Chișinău și Londra au semnat document în acest sens, ... Post-ul Produsele agricole din R. Moldova, fără taxe pe piața din Marea Britanie, pentru încă 5 ani apare prima dată în Unica.md.
18:40
Primăria Chișinău intensifică măsurile pentru combaterea comerțului neautorizat stradal. Începând cu săptămâna curentă, sunt intensificate măsurile pentru combaterea comerțului neautorizat stradal. Comercianții care doresc să își desfășoare activitatea în mod ... Post-ul Primăria intensifică măsurile pentru combaterea comerțului neautorizat stradal apare prima dată în Unica.md.
17:00
Salutare. La ediția de astăzi #voxpopuli vorbim despre produsele autohtone versus cele de import: ce aleg să pună pe masă moldovenii? Post-ul VOX POPULI: Produsele autohtone versus cele de import: ce aleg să pună pe masă moldovenii? apare prima dată în Unica.md.
Acum 6 ore
15:30
Un fost inginer cadastral din cadrul Primăriei satului Elizaveta din mun. Bălți, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență. Ofițerii CNA și procurorii au reținut, astăzi, un fost ... Post-ul Fostul inginer cadastral din Elizaveta, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență apare prima dată în Unica.md.
15:00
Artista originară din Republica Moldova, Andreea Bostănică, se află de câteva zile bune într-un scandal de proporții. Publicul, atent la fiecare mișcare pe care o face, se întreabă ce studii ... Post-ul Andreea Bostănică, scăldată în cadouri de zeci de mii de euro. Se laudă că îi intră în conturi 20.000 euro pe săptămână apare prima dată în Unica.md.
Acum 8 ore
14:50
Accident grav la Măgdăcești. Potrivit imaginilor video, trimise la adresa redacției impactul a avut loc între un TIR și un microbuz Ford Transit. La fața locului a intervenit o echipă ... Post-ul Accident grav la Măgdăcești: Un TIR și un microbuz s-au ciocnit violent apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
12:40
FC Petrocub are un nou fan. Este vorba chiar despre președintele Maia Sandu, care a mers la Hîncești, pentru a felicita fotbaliștii care au luat, în premieră, titlul de campioană ... Post-ul Fotbaliștii de la FC Petrocub au un nou fan! Aceștia au fost felicitați de președinta Maia Sandu apare prima dată în Unica.md.
12:20
Reprezentanții Ligii Studenților din Basarabia și ai asociației obștești „Ideea Națională” organizează vineri, 24 mai, un „Marș Identitar” pe străzile din Chișinău, cu ocazia Zilelor Românilor de Pretutindeni, scrie ziarulnational.md. Participanții ... Post-ul La Chișinău va avea loc vineri „Marșul Identitar”, cu ocazia Zilelor Românilor de Pretutindeni apare prima dată în Unica.md.
12:00
Un cetățean al Republicii Moldova a fost condamnat pentru înșelăciune de o instanță din localitatea Tokarevski, din Rusia. Prin verdictul dat de Judecătoria Tokarevski, un cetățean străin a fost găsit ... Post-ul Moldovean condamnat în Rusia pentru înșelăciune. Ce schemă a pus la cale apare prima dată în Unica.md.
11:50
Ucraina continuă să apere democrația și valorile europene în războiul său împotriva Rusiei, iar regiunea Mării Negre a devenit mult mai sigură în ultima perioadă. De această părere sunt oficiali ... Post-ul Ucraina, R. Moldova și România discută la București despre securitatea și prosperitatea regiunii Mării Negre apare prima dată în Unica.md.
11:50
Republica Moldova își promovează produsele din fructe și legume pe piața din Emiratele Arabe Unite, potrivit unui anunț al Camerei de Comerț și Industrie, scrie evz.ro. Întâlnire între reprezentanții Camerei ... Post-ul Produsele agricole moldovenești, promovate în Emirate apare prima dată în Unica.md.
11:30
Biroul Național de Statistică informează că, în ianuarie-martie 2024 numărul de vizitatori (turiști și excursioniști), participanți la turismul organizat de agențiile de turism și turoperatori a constituit 54,4 mii persoane ... Post-ul Activitatea turistică în Moldova prinde aripi tot mai mult apare prima dată în Unica.md.
09:20
A refuzat de trei ori rolul la care visa, iar atunci când a simțit că e pregătită, s-a întâmplat magia. Mezzosoprana din Moldova, Lilia Istratii, și-a trăit visul pe un ... Post-ul Cum a topit o moldoveancă inimile brazilienilor. Povestea unei moldovence care a jucat pe scena operei din Brazilia apare prima dată în Unica.md.
09:10
O furtună uriaşă cu ploi abundente şi vijelii a făcut ravagii în Torino. Întreg oraşul a fost acoperit de grindină, iar unele străzi au fost inundate, scrie observatornews.ro.  O furtună ... Post-ul Imagini apocaliptice în Italia după o furtună puternică. Străzile, transformate în râuri de gheață apare prima dată în Unica.md.
09:10
Serviciul Fiscal de Stat a efectuat controale fiscale prin metoda verificării operative, în perioada decembrie 2023 – aprilie 2024,  la 25 agenți economici care comercializează articole din metale prețioase. Acțiunea ... Post-ul Magazinele de bijuterii, luate pe sus de FISC! Circa 8 kilograme de articole din aur, ridicate apare prima dată în Unica.md.
09:10
46 de elevi și eleve din 17 instituții de învățământ profesional tehnic din țară au participat la concursul național ,,Cel mai bun în Haute Couture”, ediția 2024. Evenimentul s-a desfășurat ... Post-ul Elevii școlilor profesionale din țară și-au testat abilitățile la concursul ,,Cel mai bun în Haute Couture” apare prima dată în Unica.md.
09:00
Premierul britanic, Rishi Sunak, a anunțat astăzi despre desfăşurarea alegerilor legislative pe 4 iulie, un scrutin riscant pentru conservatorii săi, aflaţi mult în urma opoziției laburiste în sondaje și care ... Post-ul Marea Britanie a anunțat alegeri anticipate apare prima dată în Unica.md.
09:00
După două zile de ceremonii funerare la care au participat sute de mii de susţinători ai Republicii Islamice, preşedintele iranian Ebrahim Raisi va fi înmormântat, joi seară, în oraşul său ... Post-ul După două zile de ceremonii funerare a preşedintelui iranian. Nicio ţară europeană nu este reprezentată la ceremonie apare prima dată în Unica.md.
09:00
O expoziție de caricaturi ale unor personalități din țară și de peste hotare va fi prezentată în scuarul Parlamentului. Autorul lucrărilor este pictorul Alexandru Placinta, originar din Ungheni, cunoscut pentru ... Post-ul 30 de caricaturi ale unor personalități din țară și de peste hotare, expuse în scuarul Parlamentului apare prima dată în Unica.md.
08:50
Anual, pe 23 mai este marcată Ziua Parlamentului Republicii Moldova – instituția reprezentativă supremă a țării noastre. Legislativul de la Chișinău este compus din 101 deputați aleși pentru o perioadă ... Post-ul Parlamentul împlinește 33 de ani de activitate apare prima dată în Unica.md.
08:50
Vreme cu temperaturi generoase în toată țara! Termometrele vor urca până la 29 de grade. În nordul țării, maxima va ajunge până la +26 de grade, iar noaptea până la ... Post-ul Vreme frumoasă în toată țara! Termometrele vor urca până la 29 de grade apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
21:10
Kate Middleton s-a retras din viață publică după ce a anunțat în luna martie că a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales nu a mai fost văzută de atunci, ... Post-ul Singura persoană în care Prințesa de Wales mai are încredere de când s-a îmbolnăvit apare prima dată în Unica.md.
21:10
Monica Anghel a dat dovadă de foate multă ambiția în momentul în care a decis că este timpul să facă o schimbare radicală în ceea ce privește stilul său de ... Post-ul Ce se ascunde în spatele deciziei Monicăi Anghel de a pierde în greutate apare prima dată în Unica.md.
21:10
Victor Ambroci, primarul orașului Călărași din Republica Moldova, a anunțat presa că, în urma unei înțelegeri cu Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, în viitorul proxim, edilii vor încheia un acord de înfrățire ... Post-ul Municipiul Iași se va înfrăți cu orașul Călărași din R. Moldova apare prima dată în Unica.md.
21:10
Un nou termen va fi introdus în legislația din Republica Moldova. Iar această inovație va fi adoptată până la sfârșitul sesiunii parlamentare ce se află în plină desfășurare. Termenul este cel de ... Post-ul „Femicid” un nou termen în legislația Republicii Moldova! Autoritățile vor lua măsuri drastice apare prima dată în Unica.md.
21:00
În contextul anunțării recente a rezultatelor competiției „Proiecte de colaborare bilaterală cu Republica Moldova, demarat de  Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCIDI România),  în anul ... Post-ul Succes fără precedent al echipelor de cercetători din România și Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
21:00
Lingura, care anul trecut a primit premiul pentru una dintre cele mai ciudate invenții din lume, funcționează prin transmiterea unui câmp electric către papilele gustative, accentuând astfel percepția gustului sărat. ... Post-ul A apărut lingura care schimbă gustul mâncării! Cum funcționează dispozitivul revoluționar creat de japonezi. VIDEO! apare prima dată în Unica.md.
21:00
Ziua Internațională a Copiilor va fi sărbătorită în sectorul Centru printr-o grandioasă petrecere pentru copii, care va da start vacanței mari. Astfel, la 1 iunie, în Parcul ,,Valea Morilor”, de ... Post-ul Primăria organizează o grandioasă petrecere de Ziua Copiilor, în Parcul ”Valea Morilor” apare prima dată în Unica.md.
Ieri
17:10
Tragedie la Suceava, România. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a murit după ce autoturismul în care se afla a explodat într-o parcare din comuna Șcheia, transmite știripesurse.ro. Primii care ... Post-ul Explozie într-o parcare din România. Un bărbat a ars de viu apare prima dată în Unica.md.
17:10
Ministerul Sănătății anunță, în premieră, despre crearea Serviciului de asistență medicală stomatologică sub anestezie generală pentru persoanele cu nevoi speciale, copii și adulți, în condiții de staționar, care va fi funcțional începând cu ... Post-ul Servicii de asistență medicală stomatologică sub anestezie generală pentru persoanele cu nevoi speciale, copii și adulți, din 1 iunie apare prima dată în Unica.md.
16:10
Noapte agitată pentru medicii din stânga Nistrului. Un copil din Dubăsari a fost adus de părinți la spital după ce a băut soluție pentru desfundarea țevilor, scrie stiripesurse.md. Copilului de ... Post-ul Un copil din stânga Nistrului a îngrozit părinții după ce a băut soluție pentru desfundarea țevilor. Medicii au avut misiune grea apare prima dată în Unica.md.
14:50
Imagini controversate cu unul dintre cei mai îndrăgiți artiști. În timp ce cânta pe o scenă din Craiova, cântărețul Carla’s a avut un comportament neobișnuit, iar mai mulți fani au ... Post-ul Carla’s Dreams, comportament straniu la un concert din Craiova. Ce a transmis artistul după ce a fost acuzat că ar fi urcat drogat pe scenă apare prima dată în Unica.md.
14:20
Îndrăgita interpretă Corina Țepeș a fost ieri, 21 mai, omagiată. Cu această ocazie, soțul ei și partenerul de scenă, Costi Burlacu, a suprins-o cu un cadou special. Întrucâ artista își ... Post-ul Cadoul superb pe care i l-a făcut Costi Burlacu, soției sale Corina Țepeș, chiar de ziua ei apare prima dată în Unica.md.
14:00
O femeie de 42 de ani din Orhei a fost reținută, fiind cercetată penal pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora, în scop de înstrăinare.    Aceasta a fost ... Post-ul Traficantă de droguri, reținută la Orhei apare prima dată în Unica.md.
13:20
Pe parcursul zilei de ieri agenții de patrulare au sancționat peste 800 de conducători auto care au depășit limita de viteză pe drumurile din țară. Unul dintre cazuri a avut ... Post-ul Peste 800 de șoferi, sancționați într-o singură zi pentru depășirea vitezei pe drumurile din țară apare prima dată în Unica.md.
12:40
Videolcipul oficial la piesa „Dă-mă mamă după Iura”, lansată de curând de Magnat & Feoctist, doi artiști basarabeni, alături de ansamblul etnofolcloric ,,Frunza Nucului”, câștigă rapid popularitate pe Youtoube. Într-o ... Post-ul VIDEO! Noul videoclip haios la piesa ”Dă-mă, mamă, după Iura”, melodie care a cucerit publicul, câștigă rapid popularitate apare prima dată în Unica.md.
12:20
Poliția solicită sprijinul cetățenilor în vederea depistării unei femei de 66 de ani, care a plecat de la centrul de plasament din Orhei în dimineața zilei de 21 mai și ... Post-ul ATENȚIE! Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru a găsi o femeie dispărută fără urmă după ce a plecat dintr-un centrul de plasament din Orhei apare prima dată în Unica.md.
12:10
Uleiul de armurariu, cunoscut și sub denumirea de ulei de ciulin de lapte, este extras din semințele plantei de armurariu. Acest ulei are o serie de beneficii pentru sănătate datorită ... Post-ul Uleiul de armurariu face minuni la ficat apare prima dată în Unica.md.
11:50
Serviciului de Protecție și Pază de Stat a anunțat azi despre decesul unui dintre colegi, Denis Curjos. Instituția a venit cu un mesaj de condoleanțe. ”Cu profundă tristețe anunțăm despre ... Post-ul Un ofițer din cadrul Serviciului de Protecție și Pază de Stat s-a stins din viață. Colegii sunt îndurerați apare prima dată în Unica.md.
11:50
Hotărârea Comitetului Executiv al Găgăuziei privind adaosurile lunare la pensie pentru unele categorie de pensionari, din fonduri extrabugetare finanțate de oligarhul fugar Ilan Șor, a fost anulată ca fiind ilegală. ... Post-ul Curtea de Apel din Comrat a anulat, ca fiind ilegale, adaosurile la pensiile unor bătrâni, din fonduri extrabugetare finanțate de oligarhul fugar Ilan Șor apare prima dată în Unica.md.
11:40
Serviciului de Protecție și Pază de Stat a anunțat azi despre decesul unui dintre colegi, Denis Curjos. ”Cu profundă tristețe anunțăm despre decesul colegului nostru, Denis Curjos, căpitan al Serviciului ... Post-ul Un ofițer din cadrul Serviciului de Protecție și Pază de Stat, găsit fără suflare apare prima dată în Unica.md.
11:30
Alertă cu bombă la un liceul din sectorul Rîșcani al capitalei. Ofițera de presă din cadrul poliției capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru NM că oamenii legii au fost sesizați ... Post-ul Panică la un liceu din Chișinău, după ce oamenii legii au fost sesizați că instituția este minată apare prima dată în Unica.md.
11:30
Bașcana UTA Găgăuzia, Evghenia Guțul, propulsată în funcție de partidul declarat neconstituțional Șor și cu statut de învinuită pentru acceptarea finanţării din partea unui grup criminal organizat, l-a acționat în ... Post-ul Başcana Găgăuziei îl dă în judecată pe președintele Parlamentului Igor Grosu apare prima dată în Unica.md.
09:20
Un șofer de autobuz a mărturisit procurorilor că ar fi primit 20 de mii de lei pentru a transporta persoane la protestele organizate în Chişinău de către cei din Partidul ... Post-ul Marina Tauber, din nou în fața instanței: ”Nu am încălcat legea!” apare prima dată în Unica.md.
08:40
Există mai multe alimente care pot ajuta la scăderea glicemiei în sânge. Printre acestea se numără: Legume verzi: Spanacul, varza kale, broccoli și alte legume cu frunze verzi sunt bogate ... Post-ul Ce alimente scad rapid glicemia din sânge apare prima dată în Unica.md.
08:30
Un al doilea oraș din România va avea linie de metrou. Autoritățile au anunțat că s-a semnat autorizația de construire. Iată despre ce oraș este vorba, scrie evz.ro! Românii se ... Post-ul Al doilea oraș din România care va avea linie de metrou apare prima dată în Unica.md.
08:30
Meseria de inginer nuclear pare să revină în forță, având în vedere ultimele evoluții pe acest plan la nivel mondial. Drept dovadă multe țări printre care SUA, Polonia, dar și ... Post-ul Meseria foarte bine plătită, dar unde nu se înghesuie nimeni apare prima dată în Unica.md.
21 mai 2024
22:00
Înainte de începerea sezonului estival, ofertele de vacanță pentru Grecia sunt la mare căutare. De cele mai multe ori, turiștii caută variante accesibile de cazare, însă țin cont și de ... Post-ul Vacanță ieftină în Grecia! Insula discretă care atrage tot mai mulți turiști, mai accesibilă decât Santorini. Imagini de poveste apare prima dată în Unica.md.
22:00
Căpșunele sunt fructe delicioase și foarte benefice pentru sănătate. Iată câteva dintre principalele beneficii ale consumului de căpșune: 1. Bogate în Antioxidanți Vitamina C: Căpșunele sunt o sursă excelentă de vitamina ... Post-ul Căpșunele, fructe delicioase și foarte benefice pentru sănătate apare prima dată în Unica.md.
22:00
Mia, o fetiță de șapte ani, a trecut printr-o operație de cinci ore pentru a i se extrage o minge de păr de 15 centimetri din stomac. În martie, Mia ... Post-ul Ce au scos medicii din stomacul unei fetițe care și-a mâncat părul timp de mai mulți ani apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.